ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο χορός του Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973.

Το  Σάββατο 4 Δεκεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συνδέσμου Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ στο Αρχοντικό του Σκούρα στο Μοσχοχώρι. Τον χορό μας  θα τιμήσει με την παρουσία του  η ΣΗΜΑΙΑ   της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς, ο πρόεδρος της  «Ένωσης 1924»  Κυριάκος  Χήνας  ,ο διευθυντής της « Ώρα  των Σπόρ» Γιώργος  Σηφάκης. Θα τιμηθεί παράλληλα  ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κος Κουτρομάνος Δημήτρης, καθώς  επίσης και  ο γνωστός για τα φιλοαεκτζήδικα  αισθήματα του γιατρός  Γιώργος  Νερολής. Εχει  σταλεί  προσωπική  πρόσκληση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Κο Αδαμίδη Σταύρο  και παράλληλα υπάρχει  τηλεφωνική  επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή  Παντελή  Καφέ.

Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ. Παράλληλα  όπως και τα δύο  προηγούμενα χρόνια  θα υπάρχει  δωρεάν είσοδος για τους μικρούς μας φίλους, μπουφέ με πλούσιο φαγητό, μουσική, καθώς επίσης κλόουν που θα φροντίσουν την διασκέδαση των παιδιών. Την διασκέδαση των καλεσμένων θα την  επιμεληθεί η  ορχήστρα με τα ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ, καθώς επίσης 15μελές χορευτικό, θα χορέψει με παραδοσιακές ενδυμασίες.

Ο Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ  με έτος ίδρυσης το 1973  είναι ένας από τους πιο παλιούς συνδέσμους της ΑΕΚ στον χώρο της Ελλάδος. Πάντα πιστός στην ιδέα της αγαπημένης ομάδας ,δηλώνει παρών σε όλα σχεδόν τα παιγνίδια  απο την Κρήτη μέχρι την Κομοτηνή, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών μας.

Ενας σύνδεσμος που έχει να επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο  στον νομό μας με πρόσφατο παράδειγμα την διοργάνωση  του αγώνα παλαιμάχων της ΑΕΚ με την ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ  για τον μικρό ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΥΛΟΥ. Διατηρεί τράπεζα αίματος ,συμμετοχή σε  δεντροφυτεύσεις  έχοντας παράλληλα το δικό του πάρκο ,ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ  όπως το ονόμασε ο Δήμαρχος Λαμίας κος Κοτρωνιάς, επισκέψεις σε γηροκομεία και  ορφανοτροφεία.

Πάντα κοντά στα τμήματα της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών μας, με παρουσία στο γήπεδο, καθώς επίσης  και με αγορά εισιτηρίων διαρκείας Στον χορό μας το 2009 τιμήθηκε η ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ δια του προπονητή Γιάννη Αρβανίτη και Κώστα Σταματιάδη, καθώς επίσης και το βόλεϊ με το Γιάννη Μαύρο και Παναγιώτη Δημητριάδη. Σε ημερίδα μπάσκετ στην Λαμία  τιμήθηκε ο  κος Παπαχαντζής, καθώς επίσης και ο προπονητής ΝΕΩΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΑ σε φιλικό με την ομάδα της πόλης μας.

Η προσέλευση του κόσμου θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι αυτό που ξεκίνησε το νέο Δ.Σ πριν από 2 χρόνια. Τα γραφεία μας είναι ανοικτά καθημερινά απο τις 8,30 το βράδυ. Κυκλοφόρησαν τα καινούρια φούτερ  25Ε συν έξοδα αποστολής,  τα κασκόλ του συνδέσμου 10Ε,μπλούζες με 10Ε <ΤΗΛ.6937043228-ΚΟΛΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ>
Με επιτυχία  διοργανώθηκε η εκδρομή μας με τον Ολυμπιακό. Η νίκη  στο 90’ δείχνει το πάθος των παικτών. Μακάρι  αυτό το ματς να’ ναι η αρχή!!

Πολλά μπράβο στην ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ για την πρόκριση. Η νίκη της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ μας δίνει ελπίδες ,ότι κάτι πιο καλό θα δούμε φέτος. Πολλά μπράβο στα κορίτσια του βόλεϊ για την μέχρι τώρα πορεία. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας με την ΧΑΙΝΤΟΥΚ!!! ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!! Μόνο εμείς είμαστε οι  θεματοφύλακες της  ιδέας που πρεσβεύει ο μεγαλύτερος σύνδεσμος στην  ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να σηκώσουμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ  τόσο ψηλά που ΚΑΝΕΝΑΣ να μην μπορεί να του κάνει ΚΑΚΟ!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973!!! 37 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!

Πρόεδρος Σ.Φ. Μαυριδάκης Κώστας



aek365.gr