ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η Ευρωπαϊκή στιγμή έφτασε.

Πρώτος στόχος επετεύχθη για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και τώρα μετά από δύο νίκες σε ντέρμπι της Α1 πρωταθλήματος στρέφει το βήμα της στο αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι στο οποίο θέλει να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία και να πάρει την πρώτη νίκη που θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη αντιμετωπίζει την Μινσκ στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στις 17:30 στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Τσάλεντζ Καπ και θέλει να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να έχει εύκολο έργο στο επόμενο παιχνίδι στις 27/11 στην Λευκορωσία.

Σε θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ ελπίζει όχι μόνο στην ανεβασμένη ψυχολογία της αλλά και στην παρουσία του κόσμου της. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θα μπορέσουν για πρώτη φορά την φετινή χρονιά να βρεθούν στο πλάι των παικτών της ομάδας και να τους ωθήσουν στη νίκη αφού στο πρωτάθλημα η Ένωση είναι τιμωρημένοι για τα επεισόδια της Λαμίας.

Στις τάξεις της ομάδας όλοι περιμένουν αυτό το παιχνίδι για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποζημιώσουν όσους βρεθούν στο γήπεδο της Φιλαδέλφειας και κάνουν κάλεσμα στον κόσμο που τόσο πολύ τους έχει λείψει αυτή την σεζόν.

Όσοι πάλι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ΑΕΚ σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι από το zougla.gr , το οποίο θα μεταδώσει ζωντανά αυτή την αναμέτρηση.

aek365.gr