ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Προανήγγειλε το ραντεβού, δεν μίλησε για συμφωνία…

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έχει ανακοινωθεί (με κάθε επισημότητα…) από την ΠΑΕ ΑΕΚ η επέκταση της συμφωνίας της με τον Ράφικ Τζεμπούρ.

Κοντεύουμε να μπούμε στο Δεκέμβρη, ωστόσο και όσο δεν «πέφτουν» οι υπογραφές, το κλίμα είναι… καχύποπτο.

Με δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στη σημερινή «Competition» και προδημοσιεύει η «Sportday», ο εκπρόσωπος του «τρομοκράτη», Γιάννης Λυπημένος, μπερδεύει κάπως τα πράγματα…

«Περιμένουμε να καθοριστεί ένα ραντεβού με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου που επιθυμεί η ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε ορίσει πότε θα γίνει, αλλά δεν θα καθυστερήσουμε πολύ. Ο Χιμένεθ μιλάει πάντα με καλά λόγια για τον Τζεμπούρ και έχει πει στη διοίκηση ποιοι θέλει να μείνουν και ο Τζεμπούρ είναι μέσα σε αυτούς. Οπότε, σύντομα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση», ήταν τα λόγια του Γιάννη Λυπημένου στους Αλγερινούς.

Ο μάνατζερ του παίκτη, δηλαδή, κάνει λόγο για συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ και όχι για λεπτομέρειες ή για υπογραφές. Άρα, το κλίμα καχυποψίας είναι λογικό να ενισχύεται…

Αρκεί να θυμίσουμε ότι στις προθέσεις της ΑΕΚ ήταν να υπογράψει ο Αλγερινός αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Τζεμπούρ, όπως αποκάλυψε χθες η «Sportday», άλλαξε τον μάνατζερ που τον εκπροσωπεί στην Ευρώπη και μάλιστα, ήδη μία γαλλική ομάδα και μία τουρκική εκδήλωσαν ενδιαφέρον!


sportfm.gr