ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κ. Σταματιάδης: Μας χάλασαν τη γιορτή.

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν λίγο έξω από το κλειστό του Ιωνικού, κατά τη διάρκεια της σημερινή αναμέτρησης, μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός οπαδού της «Ένωσης» και ενός φωτορεπόρτερ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ (100 περίπου άτομα) φεύγοντας από το κλειστό της Αρτάκης για τον αγώνα μπάσκετ με τον Πανιώνιο, στον οποίο δεν τους επιτράπηκε η είσοδος, πλησίασαν το κλειστό του Ιωνικού όπου και διεξαγόταν η εν λόγω αναμέτρηση. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποβιβάστηκαν από τα τρία πούλμαν στα οποία επέβαιναν κοντά στο γήπεδο και κινήθηκαν με διάθεση να επιτεθούν σε ανθρώπους που βρίσκονται έξω από αυτό, όπως και έκαναν.

Συγκεκριμένα, οι πολυάριθμοι οπαδοί των Θεσσαλονικέων, ακινητοποίησαν δύο άτομα, έναν οπαδό της ΑΕΚ και ένα φωτορεπόρτερ, τους οποίους και χτύπησαν, προκαλώντας τους πολλαπλά τραύματα. Στη συνέχεια οι οπαδοί της «Ένωσης», οι οποίοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της ομάδας τους, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και «πετάχτηκαν» στους γύρω δρόμους. Σε αυτό το σημείο υπήρξαν μάλιστα και συμπλοκές μικρής έκτασης, μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Ευτυχώς στην συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν και δεν υπήρξε συνέχεια. Πάντως δίχως αμφιβολία, πρόκειται για μια απρόκλητη και αδικαιολόγητη κίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ πρέπει να προσθέσουμε, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν ήταν επαρκείς, για έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

Από την μεριά του, ο έφορος του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Κώστας Σταματιάδης, εμφανώς δυσαρεστημένος από τα όσο έγιναν, δήλωσε: «Μπορεί να μην ήμουν μπροστά στα όσα έγιναν, ωστόσο αυτό που έχω να πω είναι πως μας χάλασαν τη γιορτή».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρώην διοικητικό στέλεχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Παντελής Γαμπιεράκης, αλλά και ο Δήμαρχος Βύρωνα,  Νίκος Χαρδαλιάς, τίμησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο την διοίκηση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος.


ora21.gr