ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Μπλάνκο .

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.  Ο Ίσμαελ Μπλάνκο υπέστη διάταση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο επιθετικός της «Ένωσης» θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα. Ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, κάτι που προβληματίζει τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Ράφικ Τζεμπούρ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».
Ο Αλγερινός φορ μαζί με τους Σάχα, Καφέ και Πατσατζόγλου ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών, αλλά μόνο ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει κάποιες (όχι πολλές πάντως) πιθανότητες να παίξει απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, Ο Σταμάτης Καλαμιώτης και ο Δημήτρης Φροξυλιάς υπέστησαν κάκωση αριστερών προσαγωγών στην αναμέτρηση της ομάδας με την Καβάλα το Σάββατο. Μοναδική παρηγοριά για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ότι επανέρχονται οι Δέλλας και Μανωλάς που εξέτισαν την τιμωρία τους, καθώς και ο Ντιόπ, ο οποίος ωστόσο μετά από περίπου ένα μήνα απραξίας δεν είναι έτοιμος.

sportday.gr