ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

«”Τελικός” με Ηλυσιακό»

Η άσχημη παρουσία της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ προβλημάτισε άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο». Από τη διοίκηση μέχρι τους προπονητές, αλλά και τους παίκτες. Ένας εξ’ αυτών, ο Άκης Καλλινικίδης, μίλησε στην «ΩΡΑ» για την εμφάνιση της «Ένωσης» στην Πυλαία και τη βαριά της ήττα. 

«Πραγματοποιήσαμε μία τραγική εμφάνιση. Το άσχημο ξεκίνημα που μας… συνοδεύει σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος επαναλήφθηκε και στην Πυλαία. Υποχρεωθήκαμε και πάλι να κυνηγάμε το σκορ κάτι δύσκολο για έναν εκτός έδρας αγώνα κόντρα απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ», τόνισε και συνέχισε: 

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Δεν φταίει η βασική πεντάδα, καθώς αλλάζει συνέχεια. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε. Πρέπει να βρούμε την… πηγή του κακού. Γενικά, πάντως η εικόνα μας δεν είναι καλή. Επιβάλλεται μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους για να επέλθει βελτίωση. Ας ελπίσουμε η έλευση του καινούριου μας πλέι μέικερ να συμβάλει ώστε να αλλάξουμε πρόσωπο».
Όταν κλήθηκε να αναφερθεί στην επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, σημείωσε: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς.

Ο Ηλυσιακός είναι πολύ ανεβασμένος τελευταία. Γνωρίζουμε, όμως, πως θα πρέπει πάσα θυσία να το κερδίσουμε, για να μην έχουμε τα περσινά,  όπου σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική. Δεν το συζητώ πως η νίκη είναι “μονόδρομος”. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς σαν τελικός».

ora21.gr