ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Νέος… Σκόκο ο Μοσκέρα .

Την περίπτωση του Χούλιο Αλβάρες Μοσκέρα της Τενερίφης εξετάζει η ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Χούλιο Αλβάρες Μοσκέρα το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε προταθεί τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον Ολυμπιακό.

Καμία από τις δύο ελληνικές ομάδες, όμως, δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του 29χρονου μέσου από τη Βενεζουέλα (πολιτογραφημένος Ισπανός) που είχε μείνει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα και κατέληξε στην Τενερίφη.

Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρει η «Εξέδρα» ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τσεκάρει την περίπτωση του Αλβάρες και τον θεωρεί ιδανική περίπτωση για την «Ένωση».

Ο 29χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2013 με την ομάδα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν, ωστόσο, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως θέλει να αποχωρήσει από την Τενερίφη. Από την μία η κάκιστη πορεία της ομάδας και από την άλλη το γεγονός πως δεν έχει αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων του έχουν κάνει το κλίμα …εχθρικό εναντίον του.

Ο επιτελικός μέσος (με ευχέρεια να αγωνίζεται και στα άκρα όπως ακριβώς ο Σκόκο) από την Βενεζουέλα, λοιπόν, ενδέχεται να μείνει ακόμα κι ελεύθερος, καθώς η Τενερίφη θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του (ανέρχεται στις 500.000 ευρώ) και κάπου εκεί εμπλέκεται και η ΑΕΚ.

Ο Αλβάρες θεωρείται παιδί του Άλβαρο Τόρες, του μάνατζερ του Μανόλο Χιμένεθ και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα ο Ισπανός ατζέντης έχει ήδη μιλήσει στον 29χρονο για την προοπτική της ΑΕΚ και ο ίδιος παρουσιάζεται αρκετά θετικός.

Ο Χούλιο Αλβαρες Μοσκέρα ξεκίνησε την περιπέτειά του στην Ισπανία με την Ρεάλ Μαδρίτης το 1999 να τον εντάσσει στις ακαδημίες της και εν συνεχεία να τον δίνει δανεικό σε Ρασίνγκ Σανταντέρ (για μιάμιση ουσιαστικά σεζόν) και Βαγιεκάνο (τη σεζόν 2002-03). Το καλοκαίρι του 2003 θα τον αποκτήσει η Μούρθια, από την οποία μένει ελεύθερος τρία χρόνια αργότερα έχοντας καταγράψει 72 συμμετοχές και 7 τέρματα στο …κοντέρ του.

΄Επόμενος σταθμός για την επόμενη διετία η Νουμάνθια (66 συμμετοχές/11 γκολ), ακολούθησε το 2008 η Αλμερία και η Μαγιόρκα πέρυσι. Με τους «Νησιώτες» ο Αλβάρες έπαιξε 26 ματς (τα 21 βασικός) έχοντας 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε μία χρονιά σούπερ για την ομάδα του.

gazzetta.gr