ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μία ακόμα... Θεσσαλο-νίκη της ΑΕΚ.

Της πάει η Θεσσαλονίκη... Η ΑΕΚ στην τρίτη της σερί επίσκεψη στη συμπρωτεύουσα πανηγύρισε μία ακόμα νίκη και με πέντε «τρίποντα» βρίσκεται μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 γυναικών.

Στο ματς που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, η Ένωση, που είχε καλό μπλοκ και λιγότερα λάθη, επιβλήθηκε του Ηρακλή με 3-0 σετ (25-23, 25-22, 25-16) και άφησε τον «γηραιό», που σήμερα γνώρισε την πρώτη του ήττα, 4 βαθμούς πίσω!

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό στα δύο πρώτα σετ και ειδικά στο πρώτο οι ανατροπές στο σκορ ήταν συνεχείς. Η εμπειρία των κοριτσιών του Γιώργου Σαμαρά μέτρησε κι έτσι, αφού η ΑΕΚ κατέκτησε εύκολα και το τρίτο, με τις γηπεδούχες να μην έχουν πλέον ψυχολογία, έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη.
Όμορφες εικόνες στις εξέδρες, καθώς το γήπεδο σχεδόν γέμισε από φίλους του Ηρακλή και του βόλεϊ.

«Όταν περνάς από ένα γήπεδο σαν το Κατσάνειο πας για ψηλά», δήλωσε μετά το ματς ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς. «Δείξαμε πως είμαστε συγκροτημένη ομάδα και κάναμε μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μια καλή ομάδα», πρόσθεσε.

Όσο για τον στόχο της ομάδας του; Αποφεύγοντας να μιλήσει ξεκάθαρα για τίτλο, καθώς είναι νωρίς ακόμα, σημείωσε: «Συνεχίζουμε αυτό που είχαμε βάλει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς, τον πρωταθλητισμό. Έχουμε πάρει μόνο χαρές, σίγουρα θα έρθουν και οι λύπες, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Και προς το παρόν χαιρόμαστε τις νίκες μας»!

Από την άλλη, ο Θανάσης Στράντζαλης, που για τελευταία φορά έδινε οδηγίες από το? κινητό (σ.σ. ήταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας), παραδέχθηκε: «Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ, είχε καλύτερη ποιότητα ως μονάδες».

Σχολίασε επίσης πως: «Το ευχάριστο είναι πως μαζεύτηκε πολύς κόσμος στο γήπεδο», ενώ για τον Ηρακλή τόνισε: «Στόχος μας είναι η εξάδα, αν και λόγω του τρόπου πρωταθλήματος δεν είναι πολύ εύκολο, καθώς τα προβλήματα που έχουν κάποιες ομάδες οδηγούν σε απρόοπτα αποτελέσματα και αλλοιώνουν τη μορφή του πρωταθλήματος».


ΑΕΚ (Γιώργος Σαμαράς): Κουτουξίδου 3 (2 άσοι, 1/2 επ.), Κις 14 (1 άσος, 10/23, 3 μπλοκ), Μποροβίντσεκ 13 (2 άσοι, 8/18 επ., 3 μπλοκ), Παπαγεωργίου 11 (9/19 επ., 2 μπλοκ), Λαμπρινίδου 4 (1 άσος, 2/6 επ., 1 μπλοκ), Καλαϊντζίεβα 4 (3/13 επ., 61% υπ., 1 μπλοκ), Σάκκουλα (λ, 60% υπ.), Παυλοπούλου, Γκιουζέλη


sentragoal.gr