ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Οριστικά στο Μενίδι η ΑΕΚ “της καρδιάς”

Στο κλειστό του Μενιδίου «Μπάμπης Χολίδης» θα αγωνιστεί, τελικά, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, το Σάββατο, καθώς φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί απεργία από τους υπαλλήλους του γηπέδου.

Ακόμα, μετά από συνεννόηση της διοίκησης του τμήματος με τους ανθρώπους του γηπέδου, αποφασίστηκε η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης να «μεταφερθεί» για τις 3.15 μ.μ. αντί για 5.15 μ.μ. που είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει το πρώτο σερβίς. Έτσι η «Ένωση» θα υποδεχτεί την ομάδα της Αμαλιάδας κανονικά το Σάββατο το μεσημέρι, έχοντας, παράλληλα, οι φίλοι της την ευκαιρία να προσέλθουν στο «Μπάμπης Χολίδης» και να τη στηρίξουν.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Παναγιώτη Λακασά γνώρισαν σήμερα την ήττα με 2-1 σετ, σε μια εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πανελλήνιο, η οποία προγραμματίστηκε εκτάκτως το πρωί. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έδωσαν το «παρών» όλοι οι παίκτες του «Δικεφάλου», συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντος Ρενέ Μορένο Παγιάν, αλλά και του Βαλάντη Πελτέκη, ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αντίθετα, εκτός παρέμεινε ο Ίωνας Χατζηπροδρόμου, προκειμένου να προφυλαχθεί και να μην επιβαρύνει περισσότερο τον τραυματισμό του. Πάντως, ο έμπειρος κεντρικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στη σαββατιάτικη κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Κόροιβο για το πρωτάθλημα.


ora21.gr