ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη Χιμένεθ στην πατρίδα του .

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε αναλυτική συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Ισπανίας Cadena Ser και μίλησε για την απόκτηση Ισπανών παικτών τον Ιανουάριο, αλλά και για το ματς με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ΑΕΚ:

«Δεν ήταν ευκολη η κατάσταση όταν αποφάσισα να έρθω. Ήταν ένα στοίχημα με ρίσκο. Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια οικονομικά. Ήμασταν 14οι, ανατρέψαμε κάπως την κατάσταση, αλλά έχουμε χάσει παιχνίδια που δεν έπρεπε. Προσπαθούμε να βάλουμε τα θεμέλια για να δούμε την ΑΕΚ ανταγωνιστική του χρόνου. Είμαστε τρίτοι, θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα, αλλά ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εμάς και σε ρόστερ και σε προϋπολογισμό».

Για τις δυνατότητες της ΑΕΚ:

«Οικονομικά η ομάδα δεν διέρχεται καλή περίοδο, υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες από αυτή την άποψη. Ο Ολυμπιακός έκανε 13 μεταγραφές το καλοκαίρι και πήρε παίκτες όπως ο Ριέρα, ο Ιμπαγάσα, ο Ουρτάδο. Και ο Παναθηναϊκός το ίδιο. Εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοιους παίκτες αλλά έχω συνηθίσει από την Σεβίλη να δουλεύω με νεαρούς παίκτες, φιλόδοξους που ίσως τώρα να μην είναι γνωστοί. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαστε στο επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μολονότι τους νικήσαμε».

Για Ισπανούς παίκτες:

«Αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον θα ασχοληθούμε. Είναι προφανές ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αγοράσει παίκτες. Πρέπει να ψάξουμε δανεικούς, παίκτες που λήγει το συμβόλαιο τους ή με χαμηλό κασέ. Αυτό είναι το δύσκολο της δουλειάς μας. Το Ισπανικό ποδόσφαιρο είναι στη μόδα λόγω της εθνικής. Οπότε μπορεί να έρθουν κάποιοι Ισπανοί παίκτες, αν όμως έχουν την τιμή και την ποιότητα που θέλουμε».

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό:

«Ήταν μεγάλη νίκη, γιατί ιστορικά οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη αντιπαλότητα. Οικονομικά ο Ολυμπιακός είναι ότι η Ρεάλ στην Ισπανία. Οπότε ήταν μεγάλη η ικανοποίηση να νικήσουμε τον Ολυμπιακό του φίλου μου του Βαλβέρδε».


gazzetta.gr