ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κρίσιμο ραντεβού για Σκόκο!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του νέου συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο,  με τον Σταύρο Αδαμίδη να έχει καθοριστικό ραντεβού την Πέμπτη, ή το αργότερο την Παρασκευή, με τους ατζέντηδες του 25άχρονου άσου.

Ο Αργεντινός εκπρόσωπος του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι, βρίσκεται από σήμερα στη χώρα μας και μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα ξεκινήσει νέο κύκλο συζητήσεων με τον πρόεδρο της ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των "κιτρινόμαυρων" με τον πελάτη του.

Το "παρών" σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να δώσει και ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σκόκο, Παύλος Διανής, με την εκτίμηση του Sport24.gr να είναι πως θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν υπάρχει οριστική θετική ή αρνητική έκβαση μετά από αυτές τις συνομιλίες.

Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι πρόθεση και των δύο παικτών είναι να υπάρξει εξέλιξη ώστε να μην "τραβήξει" και άλλο το σίριαλ της παραμονής του παίκτη και να φανεί προς τα πού "γέρνει η πλάστιγγα", με τους διοικούντες την Ένωση να θεωρούν ότι το θέμα θα έχει αίσιο τέλος παρά τις "σειρήνες" από Ελλάδα (κυρίως από Ολυμπιακό αυτή την εποχή).

Η αίσθηση αυτή υπάρχει διότι -όπως ισχυρίζονται στην ΠΑΕ- διαπιστώνουν μία σαφή αλλαγή στη διάθεση του παίκτη, με τον Νάτσο Σκόκο να δείχνει πιο "δεμένος" και χαρούμενος στην ΑΕΚ σε σύγκριση με το παρελθόν, με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ αλλά και την μετακόμιση της ομάδας στο νέο προπονητικό κέντρο να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογική του κατάσταση.

Αυτό πάντως δεν είναι το μοναδικό γεγονός που έχει φέρει κοντά τις δύο πλευρές, αφού υπάρχει και ο παράγοντας "οικονομικό", με την ΑΕΚ να έχει ανέβει κατά πολύ από την αρχική προσφορά της και να βρίσκεται κοντά στο να ικανοποιήσει απόλυτα τον παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως ο 25άχρονος Αργεντινός μέσος έχει ζητήσει να αμείβεται βάσει του νέου συμβολαίου με 1.000.000 το χρόνο, την ώρα που ο ελληνικός σύλλογος έχει φτάσει να του προσφέρει 900.000 ευρώ, με τη διαφορά των 100.000 ευρώ να μην θεωρείται απαγορευτική για να κλείσει θετικά το "deal".

Στα συν σε σχέση με παλαιότερες επαφές των δύο πλευρών είναι φυσικά και η διαφορετική στάση που υϊοθετούν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι δίνουν πλέον την εντύπωση ότι δεν έρχονται για να "αρπάξουν" τον παίκτη και τον στείλουν σε άλλη ομάδα αλλά για να φτάσουν σε μία συμφέρουσα συμφωνία για όλους, η οποία θα περιλαμβάνει την παραμονή του Σκόκο στον "Δικέφαλο".


sport24.gr