ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Κατάληψη στην κορυφή!

Να είναι αυτές που θα πάρουν το πρώτο σετ αλλά και τη νίκη από το μέχρι στιγμής αήττητο Μαρκόπουλο θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο τα κορίτσια της ΑΕΚ. Η Ένωση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ και οι «κιτρινόμαυρες» σκοπεύουν να πάρουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν μόνες πρώτες στην βαθμολογία (20/11/20:30).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αμέσως μετά από αυτό του χάντμπολ για το Τσάλεντζ Καπ ώστε να υπάρχει και κοινό εισιτήριο που η τιμή του φτάνει τα 10 ευρώ.

Τα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι δεν έχουν επηρεαστεί στο ελάχιστο μετά την διακοπή των δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα και να παρουσιάσουν την εμφάνιση που τις έχουμε συνηθίσει τα τελευταίο διάστημα. Παίκτριες και τεχνικό τιμ αισιοδοξούν ότι μετά το τέλος του αγώνα θα είναι αυτές που θα απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Γιώργος Σαμαράς θα έχει όλες τις αθλήτριες του στην διάθεσή του εκτός από την Ιωσηφινα Ψυλλάκη η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο και την θέση της στην αποστολή αναμένεται να πάρει η αδερφή της Μαριάννα.


aek365.gr