ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Πάμε για πρόκριση»

Για τη ρεβάνς του παιχνιδιού στην Λευκορωσία απέναντι στην Μινσκ, την διαφύλαξη του σκορ υπέρ της ΑΕΚ μίλησαν οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ Ευγένιος Κουλούρης και Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου. Ενώ στάθηκαν και στην απουσία του κόσμου από αυτό το ματς, αφού στην Αθήνα έδωσαν σημαντική ώθηση για τη νίκη.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης τόνισε: « Πάμε για πρόκριση. Το πλεονέκτημά μας είναι πως τώρα τους ξέρουμε.

Στο πρώτο παιχνίδι βέβαια μας βοήθησε πολύ ο κόσμος μας έδωσε πνοή. Οι ξένοι που αγωνίζονται στην ομάδα αγωνίστηκαν με περισσότερο ενθουσιασμό λόγω του κόσμου .Θα μπορούσαμε να πάρουμε και 7-8 γκολ διαφορά. Σαν ομάδα ενθουσιαζόμαστε και απογοητευόμαστε εύκολα. Πρέπει με σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε καλή άμυνα αλλά πρέπει να βελτιώσουμε και την επίθεση.

Δυστυχώς δεν θα έχουμε τη συνδρομή των φιλάθλων γιατί είναι πολλά τα έξοδα. Πολλοί θα ήθελαν να είναι μαζί μας. Όσο για το πρωτάθλημα προσπαθούμε να είμαστε προσγειωμένοι και να γινόμαστε από αγώνα σε αγώνα καλύτεροι Αναχωρούμε αύριο (Παρασκευή) το πρωί ώρα 6πμ από το Ελ. Βενιζέλος».

Ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου που είπε:« «Το παιχνίδι στο Μινσκ θα είναι πολύ δυνατό η αντίπαλη ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη και πιο βελτιωμένη από αυτή της νέας Φιλαδέλφειας. Εμείς έχουμε το προβάδισμα -πλεονέκτημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σε αυτό. 

Πρέπει να είμαστε εξίσου καλοί  με το πρώτο παιχνίδι. Εκεί πάμε για να τιμήσουμε τον ιδρώτα που χύσαμε στη νέα Φιλαδέλφεια και στη συνέχεια να τιμήσουμε και το ελληνικό χάντμπολ. Η επιτυχία μας κρύβεται στην άμυνα. 

Η συμπαράσταση που είχαμε στη ΝΦ από τους φιλάθλους ήταν εξαιρετική και πιστεύω πως κάποιοι φίλαθλοι θα βρεθούν κοντά μας στο Μινσκ παρά τις δυσκολίες. Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή ακόμα, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με τον ίδιο βηματισμό».


aek365.gr