ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Αγχωτική νίκη της «Ένωσης» κόντρα στον Αερωπό.

Τη νίκη με 28-20  επί του Αερωπού Έδεσσας πέτυχε  η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, στο κλειστό του Βύρωνα.

Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη, αν και στην αρχή μπήκαν κάπως «νωθρά» και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 8-9, στα τελευταία 2 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η «Ένωση»...ξύπνησε και πήρε κεφάλι στο σκορ, τελειώνοντας το πρώτο μέρος με 11-9.


Στην επανάληψη, η ομάδα του «Δικεφάλου» κατάφερε να κρατήσει το ισχνό  προβάδισμα μέχρι και το 45΄ (18-16), όταν και η ΑΕΚ απέδωσε τα αναμενόμενα και κατάφερε με ένα σερί 8-2 στο τελευταίο 10άλεπτο, να πάρει τα πάνω της και να επικρατήσει τελικά με σκορ 28-20.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές – στο σκοράρισμα- για την «Ένωση», ήταν για ακόμα μια φορά ο εμβληματικός της αρχηγός, Χριστόφορος Μπακαούκας (11), μαζί με τον Μίλιαν Μάνιτς (9), ο οποίος χθες πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αξέχαστου προπονητή, Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Τέλος, άξιο αναφοράς στο κομμάτι των στατιστικών στοιχείων, ήταν: Τα πέναλτι, 1/3 για την ΑΕΚ έναντι 3/5 του Αερωπού, ενώ οι δίλεπτες αποβολές ήταν 8 για τους «κιτρινόμαυρους» (σ.σ. με τον Θοδωρή Μεγαλοοιικονόμου να συμπληρώνει τρεις και να αποχωρεί στα μέσα του παιχνιδιού) και 6 για την ομάδα της Έδεσσας.

Για την ομάδα της ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι:

Κουλούρης, Συγγάρης, Μπακαούκας 11, Μεγαλοοιονόμου 2, Γεωργιάδης 1, Μάνιτς 9, Βακάλης, Παπαδόπουλος 2, Κόντης, Ασαρίδης 2 και Πάρκχανιουκ 1, ενώ ακόμα στον πάγκο της ομάδας κάθισαν και οι τραυματίες Καφφάτος και Τούτσης.

Τα δεκάλεπτα: 2-5, 6-7, 11-9 / 16-15, 20-18, 28-20


ora21.gr