ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση κορυφής για 2,5 ώρες!

Η αποκαρδιωτική εικόνα της ΑΕΚ, η νέα ήττα από την Καβάλα αυτή το φορά, η έλλειψη νεύρου και πάθους από τους παίκτες και τα όποια λάθη του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκαν επί τάπητος στην πολύωρη συνάντηση της διοίκησης της Ενωσης με το τεχνικό επιτελείο.

Σταύρος Αδαμίδης, Μανόλο Χιμένεθ, Βασίλης Δημητριάδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Αρνααρ Γκρέταρσον, Mιγκέλ Μορίγια και Τόνι Σαβέφσκι συζήτησαν επί 2,5 ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, αναζήτησαν τις αιτίες για τις οποίες η Ενωση παρουσιάζει αυτή την τραγική εικόνα και προσπάθησαν να βρουν λύσεις για να βγει η ομάδα από τη βαθιά κρίση.

Οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν τις απόψεις τους αναζητώντας λύσεις για την ανατροπή του κλίματος και της κακής αγωνιστικής εικόνας. Είναι προφανές πως στη συζήτηση θα τέθηκαν ζητήματα αγωνιστικής πειθαρχίας και μετεγγραφών χωρίς ωστόσο να έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες. Παράλληλα, συζητηθήκαν και περιπτώσεις αποχωρήσεων παικτών, πάντα σε συνάρτηση με αυτούς που θα έρθουν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση τουλάχιστον τρεις μετεγγραφές τον Γενάρη, προκειμένου να υπάρξει ποιοτική ενίσχυση στην ομάδα, ενώ στην κουβέντα τέθηκε φυσικά και το θέμα της παραμονής των Σκόκο και Τζιμπούρ στην ομάδα.

Πάντως, θεωρείται πολύ πιθανό πως στην αυριανή προπόνηση, καθώς σήμερα η ομάδα έχει ρεπό θα γίνει ανάλογη συζήτηση μεταξύ τεχνικού τιμ και παικτών, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και ο Αδαμίδης στα Σπάτα για να ζητήσει εξηγήσεις.

Τελευταίο χαρτί με τον Ολυμπιακό


Αλλωστε, έτσι όπως κύλησαν τα πράγματα οι κιτρινόμαυροι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν μια ευκαιρία να εξιλεωθούν στα μάτια των οπαδών που τρίβουν τα μάτια τους με όσα βλέπουν τα τελευταία χρόνια.

Τα προβλήματα βεβαίως δεν θα λείπουν ούτε κόντρα στους ερυθρόλευκους με τον Παντελή Καφέ να μην υπολογίζεται μετά τον τραυματισμό του στην Καβάλα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου συνδέσμου ποδοκνημικής και σήμερα να υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του.

sentragoal.gr