ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στα «δίχτυα» του Μανόλο .

Παίκτες που θα δώσουν στην ΑΕΚ το κάτι παραπάνω έχει στα υπόψη του ο Μανόλο Χιμένεθ και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στα «δίχτυα» του Ισπανού είναι οι Εμιλιάνο Αρμεντέρος, Χοσέ ντε λα Κουέστα και Ακιβάλντο Μοσκέρα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι προοπτικές που ενδεχομένως απασχολήσουν και τον Γενάρη την ΑΕΚ, ωστόσο οι περιπτώσεις του δείχνουν περισσότερο εφικτές το καλοκαίρι.

Η πρώτη περίπτωση λοιπόν είναι αυτή του Εμιλιάνο Αρμεντέρος.

Πρόκειται για Αργεντίνο είναι 24 χρονών αγωνίζεται στον άξονα και στο αριστερό άκρο και ανήκει στη Σεβίλλη (4 συμμετοχές - 1 γκολ). Από το 2007 που μεταγράφηκε από την Ιντεπεντιέντε (54 ματς, έξι γκολ) στους Ανδαλουσιάνους αγωνίζεται συνέχεια ως δανεικός σε Σεβίγια Ατλέτικο, Χέρεθ και φέτος Ράγιο Βαγεκάνο (11 ματς, με πέντε γκολ ως τώρα).

Το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και δεν υπάρχει προοπτική παραμονής του στην ομάδα. Η Ράγιο δεν διατηρεί οψιόν απόκτησής του (η Σεβίλλη έχει ρήτρα 15 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του!) και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησής του, είτε με μεταγραφή είτε με προοπτική συνιδιοκτησίας (ακόμα και με δανεισμό).

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο κεντρικός Χοσέ ντε λα Κουέστα. Είναι επίσης 27 χρονών και κατάγεται από την Κολομβία. Αγωνίζεται στην Ισπανία από το 2003, κάνοντας μακρά πορεία στην Κάντιθ (83 ματς με έξι γκολ). Το καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Αλμπαθέτε, με την οποία έχει 11 ματς. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι μια περίπτωση που ταιριάζει στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ. Εχει μικρό συμβόλαιο και μπορεί να αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές.

Η τρίτη περίπτωση είναι ο Ακιβάλντο Μοσκέρα που αγωνιζόταν στη Σεβίλλη όσο ήταν προπονητής εκεί ο Χιμένεθ. Αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός μέσος αλλά έχει συμβόλαιο με την Αμέρικα του Μεξικού ως το 2012. Μάλιστα, τέθηκε και αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κάνει καλές σεζόν που κλήθηκε ξανά στην εθνική της χώρας του.

aek365.gr