ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Έχασε στις λεπτομέρειες η «Βασίλισσα»

Την ήττα με 69-74 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Πανελλήνιο, στο κλειστό του Ελληνικού, εκεί όπου η «Ένωση» ενώ αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με 20 πόντους, κατέφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο στο τέλος οι παίκτες του Μηνά Γκέκου φάνηκαν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια. Έτσι η «Ένωση» δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει το γήπεδο του Ελληνικού με νίκη.

Α΄ Ημίχρονο

Ο Πανελλήνιος ήταν αυτός που μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά και με πρωταγωνιστή τον Μπάιαρς «χτύπησε» την ΑΕΚ από την περιφέρεια. Από την πλευρά της «Ένωση» αντιμετώπιζε πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ έμεινε πίσω και στον τομέα των ριμπάουντ, με αποτέλεσμα το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να την βρει με 13 πόντους πίσω.

Στη δεύτερη περίοδο τα πράγματα δεν άλλαξαν για τους γηπεδούχους, καθώς πέραν του Δορκοφίκη, κανένας άλλος παίκτης του Μηνά Γκέκου δεν έβρισκε λύσεις στην επίθεση. Μάλιστα σε αυτό το σημείο (16΄) ο Πανελλήνιος έπιασε την μεγαλύτερη διαφορά στο ματς, προηγούμενος με 20 πόντους (21-41). Εκεί η «καρδιά» των παικτών της ΑΕΚ...μίλησε και αφού έτρεξαν ένα σερί 10-0, κατάφεραν να μειώσουν σε 31-41, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο -10.

Β΄ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε «νωθρά» και έδωσε την ευκαιρία στον Πανελλήνιο να ξεφύγει και πάλι στο σκορ (35-53), με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μπάιαρς. Στην συνέχεια όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω και ξεκίνησαν μια δυναμική αντεπίθεση, κατεβάζοντας μάλιστα την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό πόντων (46-55).

Στην τελευταία περίοδο το ματς έγινε ντέρμπι. Η «Ένωση» έφτασε στο σημείο να ισοφαρίσει το παιχνίδι (61-61 στο 35’), αλλά ο Πανελλήνιος προηγήθηκε με 65-69, με τους παίκτες της ΑΕΚ να είναι εμφανώς κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια.

Τα τελευταία λεπτά έμοιαζαν «εφιαλτικά», καθώς και οι δύο ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που γέλασαν τελευταίοι. Αφού ο Δορκοφίκης αστόχησε σε δύο βολές στα 27,5’’, με το σκορ στο 67-70 και ο Μπέιλι από την πλευρά του να ακολουθεί, το σκορ δεν άλλαξε. Στην συνέχεια όμως, ο Γκράντι ήταν εύστοχος στα 15,7’’ μειώνοντας στον πόντο (69-70). Ο Σκλάβος απάντησε άμεσα με τον ίδιο τρόπο κάνοντας  το 69-72. Στο τέλος, ο Καλλινικίδης αστόχησε σε τρίποντο και έπειτα από το αμυντικό ριμπάουντ, ο Παπαμακάριος κέρδισε το φάουλ και με δύο βολές διαμόρφωσε το τελικό 69-74.

Τα δεκάλεπτα:
15-28, 25-45, 50-58, 69-74

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Γκέκος): Καστλ 7(2), Κοχαντάρεβιτς, Νικολαΐδης 3(1), Παπανικολάου, Μακ 11(1), Ντικούδης 5,  Δορκοφίκης 12, Καλλινικίδης 9, Γκράντι 15(2), Μελς 7(1).


ora21.gr