ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Επιβεβαίωση για Αρμεντέρος.

Το «Goal» σας είχε αποκαλύψει τις σκέψεις της ΑΕΚ για την απόκτηση του 25χρονου Αργεντινού χαφ Εμιλιάνο Αρμεντέρος, που ανήκει στη Σεβίλλη και παίζει με τη μορφή δανεισμού στη Ράγιο Βαγεκάνο, στη Σεγκούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας.

Το ενδιαφέρον της Ενωσης επιβεβαιώνει με δημοσίευμά της και η ισπανική εφημερίδα «As», που μάλιστα κάνει λόγο για ενδεχόμενο απόκτησής του ακόμα και τον Γενάρη, με τις αρχικές πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» θα κινούνταν το καλοκαίρι για τη μεταγραφή του.

«Ο Εμιλιάνο Αρμεντέρος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πολύ καλό ξεκίνημα της Ράγιο Βαγεκάνο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Μάλιστα, για τον Αρμεντέρος υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον χειμώνα, από την ΑΕΚ και τον προπονητή της Μανόλο Χιμένεθ, που γνωρίζει τον παίκτη από το πέρασμά του από τη Σεβίλλη.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Σεβίλλη, αλλά, αν ο μέσος φύγει τώρα, η Ράγιο Βαγεκάνο θα χάσει μία από τις κολόνες της για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

«Καμία επίσημη επαφή με ΑΕΚ»

Σε... μπελάδες φαίνεται πως μπήκε ο Χοσέ ντε λα Κουέστα, από τη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του. Βλέπετε, οι οπαδοί και ο Τύπος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Αλμπαθέτε θεωρούν πως ο 27χρονος στόπερ έχει αρχίσει να μην αποδίδει καλά επειδή σκέφτεται τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

«Δεν έπαιξα καλά, το αναγνωρίζω. Αλλά θέλω να σας πω ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη επαφή δική μου ή του ατζέντη μου με την ΑΕΚ» είπε ο πιεσμένος Κολομβιανός στους δημοσιογράφους. Είναι γεγονός πως ο Ντε λα Κουέστα αρέσει στον Χιμένεθ, αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολο να προχωρήσει τον Γενάρη και πιθανότατα θα απασχολήσει το καλοκαίρι, αφού μένει ελεύθερος.

sentragoal.gr