ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο γνωστός, γραφικός Καραγεωργίου.

Χείμαρρος χωρίς αιτία ήταν για ακόμη μια φορά ο προπονητής του Εργοτέλη, άλλωστε συνηθίζει να «ξεσπά» όταν χάνει από την ΑΕΚ.


Ξεκινώντας, το λόγο του στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Καραγεωργίου ζήτησε συγγνώμη για την βραχνιασμένη φωνή του και προχώρησε: «Να ζητήσω συγνώμη για τη φωνή μου, αλλά... τι να κάνουμε; Θα τα έχουμε αυτά και τα έχουμε συχνά.

Νομίζω ότι κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε πολύ κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού βρεθήκαμε να δεχόμαστε γκολ. Ένα πολύ αστείο γκολ το πρώτο και ένα λάθος τακτικό το δεύτερο.

Παρ’ όλα αυτά γινόταν προσπάθεια απ' όλους και στα τελευταία 20-25 λεπτά είχαμε κλείσει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο να πάρουμε έστω το βαθμό. Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί προσπάθησαν. Ακόμη και η ήττα να έρθει, αν έρχεται μέσα από προσπάθεια είναι άξια συγχαρητηρίων», είπε αρχικά ο Καραγεωργίου. Στη πορεία ρωτήθηκε γιατί έφυγε από τον πάγκο του στο 3-1. Η απάντηση; «Τι να κάτσω να κάνω; Σφύριζε ο διαιτητής τη λήξη»!

Σχετικά, με τις αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο, ο Έλληνας τεχνικός ήταν  αινιγματικός: «Οι αλλαγές δεν ήταν ούτε αναγκαστικές ούτε τακτικής. Ήταν αλλαγές που έπρεπε να γίνουν. Έχουμε να μάθει στον Εργοτέλη να μαχόμαστε, όποιος δεν θέλει να μάχεται θα είναι εκτός ομάδας». «Μοιάζει καταγγελία αυτό...» είπε δημοσιογράφος, με τον Καραγεωργίου να λέει: «Τι καταγγελία; Δικαστήριο είμαστε; Είναι εσωτερικό το θέμα. Μη ρωτάτε άλλο».

Η επιθυμία του προπονητή, έγινε πραγματικότητα κανείς δημοσιογράφος δεν μίλησε. Αυτό ήταν! Ξεκίνησε το μοναδικό, απολαυστικό σόου: «Δεν θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο; Λοιπόν, δεν ξέρω πόσοι από εσάς είναι ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Θυμόσαστε τα τελευταία χρόνια, εσείς που είστε παλιοί (δεν κρατάω φάτσες, αλλά πρέπει να είστε) ότι πάντα ο Εργοτέλης κερδίζει πέναλτι και δεν το δίνει; Βέβαια δεν θα το πείτε. Αλλά βλέπετε κίτρινα. Με κίτρινα γυαλιά. Δεν μπορεί να κερδίζει η ΑΕΚ με πέναλτι. Γιατί να μη μπορούμε να κερδίσουμε πέναλτι εμείς εδώ μέσα»;

Το «επικό»  τέλος στο λόγο του, ο Καραγεωργίου έδωσε με μια και μόνο πρόταση: «Ένας προπονητής κάποτε σας είχε πει, ότι δεν τα βλέπετε δεν τα γράφετε. Κι αν τα βλέπετε τα γράφετε με μικρά γράμματα». Τότε άκουσε εκ νέου... αποδοκιμασίες από τους δημοσιογράφους και βλέποντας την κατάσταση να... χαλάει, χαμογέλασε, σηκώθηκε και έφυγε»

ora21.gr