ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Γκρέταρσον: "Οπωσδήποτε νίκη"

Στις ικανότητες των παικτών της ΑΕΚ και στην υποστήριξη των φιλάθλων της "Ένωσης" βασίζει τις ελπίδες του ο Άρναρ Γκρέταρσον, για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θεωρεί επιτακτική τη νίκη της στο ματς με τους Βέλγους καθώς, όπως δηλώνει στον βελγικό τύπο, δεν θεωρεί την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ ανώτερη ομάδα.

"Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων. Η Άντερλεχτ και η ΑΕΚ είναι ισοδύναμες ομάδες και όποια από τις δύο βρεθεί στην καλύτερη μέρα, θα κερδίσει. Δεν ξέρω αν μία ήττα θα μας επηρεάσει αρνητικά, αλλά ελπίζω να μη συμβεί αυτό. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Ποντάρω πολλά στην υποστήριξη των φιλάθλων μας", δήλωσε στον βελγικό Τύπο ο Γκρέταρσον.

Η ήττα από τον Πανιώνιο στοίχισε στην ΑΕΚ όπως παραδέχεται ο Γκρέταρσον: "Η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν οδυνηρή και σε αυτό το αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο ότι αγωνιζόμασταν από το 35’ με δέκα παίκτες. Έχουμε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, την ώρα που η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει πολλούς τραυματισμούς και αυτό δεν βοηθά".


sport24.gr