ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Γ.Βακάλης: «Δείξαμε στόφα μεγάλης ομάδας»

Αμέσως μετά την μεγάλη νίκη της «Ένωσης» κόντρα στον Δούκα, ο πρωταγωνιστής της τελευταίας φάσης της αναμέτρησης, η οποία καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα, Γιώργος Βακάλης, δήλωσε στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σήμερα, την οποία την χρειαζόμασταν κυρίως λόγω αντιπάλου, μιας και ο Δούκας είναι μια από τις ομάδες οι οποίες διεκδικούν τον τίτλο. Όλοι οι παίκτες δείξαμε ψυχή και στόφα μεγάλης ομάδας.

Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη κόντρα στον Αερωπό. Το σημαντικό για εμάς είναι πως έχουμε πετύχει δύο πολύ σημαντικές νίκες και πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο ντέρμπι κόντρα στον Διομήδη (εντός). Μπορούμε να ξεκουραστούμε τώρα και να το χαρούμε, όμως από την Δευτέρα στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο Διομήδης».

Στην συνέχεια ο Γιώργος Βακάλης μίλησε και για την φάση που έκρινε την αναμέτρηση, με δικό του «χρυσό» γκολ: «Δεν σου κρύβω πως έμεναν 36 δευτερόλεπτα και ζήτησα από τους συμπαίκτες μου να πάρω την τελευταία επίθεση. Είχα αυτοπεποίθηση και χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχα εγώ αυτό το γκολ.

Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, δεν έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και δώσαμε ένα «κιτρινόμαυρο» χρώμα στο ντέρμπι».


ora21.gr