ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Υπογράφει ο Τζιμπούρ!

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ δεν βάζουν σε δεύτερο πλάνο τις επεκτάσεις συμβολαίων σημαντικών παικτών, που έχουν δρομολογηθεί. Έτσι, όπως έμαθε το Sport24.gr, πολύ σύντομα, πιθανότατα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Μερίδα του Τύπου υπαινισσόταν την Πέμπτη ότι η συμφωνία με τον Τζιμπούρ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην επικύρωσή της.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ θέτοντας υπόψη τους τις συγκεκριμένες αμφιβολίες, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν κατηγορηματική: "Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον Τζιμπούρ. Η συμφωνία μαζί του είναι δεδομένη και η υπόθεση θα κλείσει άμεσα. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Η αλήθεια είναι πως αυτή η αίσθηση υπάρχει εδώ και καιρό. Άλλωστε δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που μιλά για συμφωνία, αλλά και ο ίδιος ο Αλγερινός. Το γιατί έχουν καθυστερήσει οι υπογραφές, ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να το γνωρίζει με βεβαιότητα. Ενδεχομένως η αλλαγή προπονητή να τρέναρε κάπως τις εξελίξεις, δεδομένου ότι ήταν λογικό να χρειάζεται κάποιο χρόνο ο Μανόλο Χιμένεθ ώστε να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ και τους παίκτες που το απαρτίζουν. Και είναι απολύτως φυσιολογικό η ΑΕΚ να μη θέλει να δεσμεύσει τον προπονητή με ποδοσφαιριστές που αυτός δεν θα χρειαζόταν.

Όλα τούτα, πάντως, φαίνεται πως διευθετήθηκαν και πολύ σύντομα ο Τζιμπούρ θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια (ως το 2013), που θα του αποφέρει περί τα 750.000 Ευρώ ετησίως. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως λένε στην ΠΑΕ.

Αντίθετα στις περιπτώσεις του Σκόκο και του Μπλάνκο υπάρχει στασιμότητα. Η ΑΕΚ έχει κάνει τις προτάσεις της και στην μεν περίπτωση του Σκόκο περιμένει απάντηση, στη δε περίπτωση του Μπλάνκο η απάντηση ήταν κατ' αρχάς αρνητική, αλλά αναμένεται και νέα συζήτηση. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κινητικότητα.


sport24.gr