ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα κι επίσημα στα Σπάτα!

Ιστορική μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ. Βλέπετε, από το απόγευμα (στις 5) οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν τις καθημερινές προπονήσεις στο νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.
Παρ' όλο που το κεντρικό κτίριο δεν είναι ακόμα έτοιμο, γι' αυτό και οι παίκτες θα δίνουν ραντεβού στο ξενοδοχείο, θα αλλάζουν εκεί και θα επιστρέφουν εκεί για μπάνιο, από σήμερα θα είναι σε θέση να προπονούνται στο ολοκαίνουργιο γήπεδο και να αποφύγουν τον βούρκο των Θρακομακεδόνων. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, που έστω και καθυστερημένα είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Βλέπετε, σε περίπτωση που δεν υπάρξει και κάποιο νέο απρόοπτο και τα γήπεδα αποδειχθούν έτοιμα για χρήση, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν επιτέλους να προπονηθούν υπό επαγγελματικές συνθήκες, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς από τον κακό χλοοτάπητα, με τον Χιμένεθ να είναι σε θέση να δουλέψει περισσότερο σε θέματα τακτικής.

Σε ό,τι αφορά το κεντρικό κτίριο το οποίο θα φιλοξενεί τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο και τα γραφεία της ομάδας, αναμένεται να είναι έτοιμο σε περίπου ένα μήνα, οπότε και θα ξεκινήσει σταδιακά και οριστικά η μετακόμιση των υπαλλήλων του συλλόγου.


sentragoal.gr