ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το χρίσμα στον Σπαρκς .

Εναν σουτέρ-εκτελεστή, αλλά και... στρατηγό στην οργάνωση του παιχνιδιού, θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Πάτρικ Σπαρκς, ο οποίος φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Μηνά Γκέκου για τη θέση του αντικαταστάτη του Εντι Σάνον. Οι Ενωσίτες, μάλιστα, έχουν χτυπήσει ήδη και επίσημα την πόρτα του Αμερικανού πλέι μέικερ (27 χρ., 1,84 μ.), του κατέθεσαν επίσημη πρόταση και περιμένουν την απάντησή του.

Ο Σπαρκς θεωρείται εξαιρετικός σουτέρ, αλλά και ικανότατος οργανωτής. Πέρσι αγωνίστηκε σε 30 ματς στο ουκρανικό πρωτάθλημα με τη Χοβέρλα και είχε μ.ό. 16,2 πόντους (με 44% στα δίποντα και 39,8% στα τρίποντα), 3,3 ριμπάουντ 5,7 ασίστ και 1,8 κλεψίματα. Φόρεσε τη φανέλα του φημισμένου Πανεπιστημίου του Κεντάκι (την τελευταία του σεζόν είχε μ.ό. 9,7 π. με 38,5% στα τρίποντα).

Στη συνέχεια πέρασε από το CBA (Ιντιάνα Αλεϊ Κατς), ενώ μετά ήρθε στην Ευρώπη (έχει παίξει στη Γερμανία με την Τούμπινγκεν), τη Ρωσία (Σπαρτάκ Αγ, Πετρούπολης), την Πορτογαλία (Μπενφίκα) και πέρσι ήταν στην Ουκρανία.

Στο μεταξύ, ο Ρόντρικ Μελς έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ.


sentragoal.gr