ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κορίτσια …φτιαγμένα για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Για ακόμα μια φορά τα κορίτσια του Βόλεϊ, εκπροσώπησαν επάξια την ΑΕΚ νικώντας στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής το Μαρκόπουλο με σετ 3-1 και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.


Οι παίκτριες με το Δικέφαλο στο στήθος, μπήκαν δυνατά στον αγώνα και «έσβησαν» τον τίτλο του ντέρμπι από το παιχνίδι, καθώς πολύ γρήγορα προηγήθηκαν με 2-0, σε σχεδόν 40 λεπτά αγώνα.
Τεράστια δύναμη για την ομάδα του Γιώργου Σαμαρά ο κόσμος που στάθηκε δίπλα στις «κιτρινόμαυρες», αφού ήταν συγκλονιστικός για ακόμη μια φορά, πραγματικά ο κινητήριος ο μοχλός της ομάδας.

Το πρώτο σετ, ξεκίνησε φοβερά για την ΑΕΚ, αφού η πολύ καλή αμυντική λειτουργία και το άριστο τελείωμα σε κάθε φάση, έδωσε εύκολα το σετ με σκορ 25-19. Στο δεύτερο σετ, η «Ένωση» συνέχισε στο ίδιο μοτίβο κερδίζοντας με 25-17.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο τρίτο σετ, αφού το Μαρκόπουλο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό του «Δικεφάλου», πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ. Αν και η ΑΕΚ πάλεψε στο τέλος, έχασε το σετ με 23-25.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά έδειξαν πιο είναι το αφεντικό του φετινού πρωταθλήματος, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τις και «κλείδωσαν» το παιχνίδι, με πανάξια νίκη 25-16 και 3-1 στα σετ.

Από εδώ και πέρα, το εν λόγω παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν για τα «σούπερ» κορίτσια, καθώς ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα ενόψει Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς μιλώντας στην «ΩΡΑ» είπε: «Κάναμε τρία καταπληκτικά σετ και κερδίσαμε τον αγώνα, αν και οι αθλήτριες δείξανε ότι βρίσκονται σε φοβερή κατάσταση. Κοιτάμε τη συνέχεια που θα έχει μόνο νίκες».

ora21.gr