ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Με στόχο το «3Χ3» η «Ένωση»

Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, η ποδοσφαιρική ομάδα σάλας της ΑΕΚ, υποδέχεται αύριο (9.30 μ.μ.) την Αναγέννησης Θρακομακεδόνων, στο κλειστό του Γέρακα. Η «Ένωση» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα έχει την ευκαιρία, εφόσον πανηγυρίσει τη νίκη, να «πλασαριστεί» στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της Δευτέρα, κόντρα στην ομάδα του Ταύρου.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Δημήτρης Κουνταρδάς, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σκυβαλάκη και Ξενάκη, με τον δεύτερο να ενημερώνεται σήμερα από τον γιατρό του, πως έχει υποστεί κάταγμα  σκαφοειδούς στο δεξί χέρι και αναμένεται να μείνει «εκτός» για περίπου 2-3 μήνες! Πάντως, ο 30χρονος τερματοφύλακας, δεν θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, καθώς στόχος είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό με συντηρητική αγωγή.

Από εκεί και πέρα, να υπενθυμίσουμε πως η εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και όλες οι επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας, θα μεταδοθούν ζωντανά σε live streaming, μέσω της ιστοσελίδας του τμήματος «www.aekfutsal.com». Τέλος, την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται στην ιστοσελίδα του «κιτρινόμαυρου» τμήματος, να ξεκινήσει η λειτουργία του on-line shopping, μέσω του οποίοι οι φίλοι της «Ένωσης» θα μπορούν να προμηθεύονται σε πολύ καλή τιμή, τη νέα εμφάνιση της ομάδας.


ora21.gr