ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚάρα...κορυφής!

Τεράστια νίκη πέτυχε χθες η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε στο ντέρμπι κορυφής του Διομήδη Άργους, με σκορ 24-23, στο κλειστό του Βύρωνα.

Οι παικταράδες του Γιάννη Αρβανίτη, μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο και έδειξαν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Με «όπλο» της την πολύ καλή άμυνα (σ.σ. καλύτερη με διαφορά στο πρωτάθλημα) αλλά και τρομερή ψυχή, η ΑΕΚ κατέφερε να βρίσκεται σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης μπροστά στο σκορ και τελικά να επικρατεί με 24-23.

Πέραν του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Διομήδη, η «Ένωση» κατάφερε να νικήσει και την διαιτησία, η οποία καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αδικούσε προκλητικά την «Ένωση», με τα παράλογα σφυρίγματα της. Με τη νίκη αυτή η «Ένωση» πλέον βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με την ομάδα του Διομήδη και προχωρά ακάθεκτη προς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους, ο τεχνικός της “Ένωσης”, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε: «Σήμερα πήραμε μια σπουδαία νίκη. Μεγάλο μας «όπλο» ήταν για ακόμα μια φορά η άμυνα, αντίθετα στην επίθεση είχαμε κάποιες κακές επιλογές, ωστόσο ήταν ένα ντέρμπι και το σημαντικό είναι πως εμείς ήμασταν αυτοί που πήραμε τη νίκη.

Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΣΚΑ Μινσκ, η οποία είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ δυνατή περιφέρεια. Φυσικά και δεν είναι το ότι καλύτερο που ξεκινάμε με παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια σαν διαφορετικά αν και ξέρουμε ότι θα έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με αυτά του Δούκα και του Διομήδη. Όπως και να έχει εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και για την πρόκριση». θα είναι κλειστό παιχνίδι και αυτό με την Μινσκ αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και κατά συνέπεια ια την πρόκριση». ».

Χθες το βράδυ, η διοίκηση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της ομάδας, προκειμένου να γιορτάσουν την πολύ μεγάλη νίκη τους. Τέλος, σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, ο τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Δημήτρης Καφφάτος. Μετά την επέμβαση αυτή, ο έμπειρος πορτιέρο αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου 1,5 μήνα.

ora21.gr