ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μαύρος: Είναι θέμα νοοτροπίας!

Μεγάλη ικανοποίηση προκάλεσε στον Θωμά Μαύρο η κίνηση της διοίκησης να τον τιμήσει πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» για την πρωτοβουλία που έχει πάρει η ΠΑΕ να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν, λέγοντας αρχικά:

«Σίγουρα είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα. Πρόκειται για μία καλή και ευγενική χειρονομία για όλους τους παλαιμάχους και όχι μόνο για μένα. Γίνεται μία προσπάθεια σύσφιξης του τώρα και του παρελθόντος», για να κάνει αναφορά στη συνέχεια, σχετικά με το τι θυμάται από το... τότε: «Θυμάμαι το οικογενειακό κλίμα που είχαμε όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες, κόσμος.

Έτσι δεμένοι, κάναμε τις επιτυχίες, που είχαμε πετύχει τότε. Σίγουρα είναι άλλες εποχές εν συγκρίσει με τις τωρινές αλλά πρέπει να προσπαθούμε πάντα να πετυχαίνουμε κάτι καλό».
Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα σχόλιο και για το... σήμερα, εκεί όπου εντόπισε τα μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ, στη νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διαλέγουν παιχνίδια:

«Πήγε να γίνει μία καλή αρχή με τον καινούργιο προπονητή, με νίκες που κάναμε με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μετά ήρθαν και πάλι κάποια άσχημα αποτελέσματα και δείξαμε και πάλι άσχημη εικόνα. Εύχομαι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό το Σάββατο και να ανατραπεί το κλίμα, προκειμένου να μπούμε και πάλι σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου.

Δεν είναι εικόνα ΑΕΚ αυτή, αλλά είναι θέμα νοοτροπίας. Πρέπει οι παίκτες να τα δίνουν όλα. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Πρέπει να μην αδιαφορούν οι παίκτες σε κάποια ματς και σε άλλα όχι, αλλά να παίζουν σε όλα με τον ίδιο ζήλο».


aek365.gr