ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΕΚ τίμησε τον Σεραφείδη.

Όπως είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν από κάθε επίσημο εντός έδρας αγώνα της θα τιμά και έναν παλαίμαχο που με την παρουσία του στην ομάδα, τίμησε και δόξασε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η αρχή έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου τιμήθηκε ο μεγάλος, Κώστας Νεστορίδης, ενώ σήμερα, λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Άντερλεχτ, σειρά πήρε ο Στέλιος Σεραφείδης.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΚ, που καθημερινά «ζει και αναπνέει» με την ομάδα, ως προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες και αφού πρώτα είχε περάσει και από προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του ΄50 και για 18 συναπτά έτη.

Ο Σεραφείδης παρέλαβε από τον αντίπροεδρο της ΑΕΚ, Χάρη Κοσμάτο, τιμητική πλακέτα, αλλά και ένα κάδρο με τη φανέλα του, γνωρίζοντας παράλληλα την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης έπαιξε στα μάτριξ του ΟΑΚΑ ένα βίντεο αφιερωμένο στον Στέλιο Σεραφείφη με όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα και τις μεγάλες επιτυχίες του με την ΑΕΚ.


aek365.gr