ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

«Καίγονται» για στόπερ.

Δεν χρειάζονταν οι τραγικές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων για να αποδειχθεί πως το ρόστερ της ΑΕΚ έχει ανάγκη ενίσχυσης. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάνει εξαρχής τις επισημάνσεις του και πλέον χαράσσει με τη διοίκηση τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί μεταγραφικά η Ενωση. Αν και παραμένει εξαιρετικά συζητήσιμο ποιο μπάτζετ θα έχουν διαθέσιμο οι «κιτρινόμαυροι» για τις μεταγραφές τους, οι βασικές προτεραιότητες έχουν υποδειχθεί.

Κατά πρώτο λόγο, η ΑΕΚ «καίγεται» για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενώ έπειτα ζητά προτάσεις για παίκτες που μπορούν να παίξουν και στα δύο άκρα της άμυνας, αλλά και για μέσους (τόσο για αμυντικό χαφ όσο και με δημιουργικές ικανότητες).
Ο Χιμένεθ φέρεται πως έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως υπάρχουν προσιτές λύσεις από την ισπανική αγορά, που μπορούν να δώσουν ποιότητα στην ομάδα. Ωστόσο συγκεκριμένες προτάσεις, όπως και οριστικοποίηση των χρημάτων που μπορούν να διατεθούν, θα υπάρξουν σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Οι θέσεις

Στην αξιολόγηση που κάνει ο Χιμένεθ απαραίτητη συνθήκη ενίσχυσης για την ΑΕΚ αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Βλέπετε, πρόκειται για θέση που ούτως ή άλλως οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζουν αριθμητικό κενό. Στην Ενωση έχουν ψάξει την περίπτωση του Ντε λα Κουέστα, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεσμευτεί από την Αλμπαθέτε στα μέσα της σεζόν.

Στην ΑΕΚ ζητούν προτάσεις από ατζέντηδες για παίκτες που αγωνίζονται και στα δύο άκρα της άμυνας. Πέραν της δεδομένης ανάγκης για την απόκτηση δεξιού μπακ, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν λύσεις και για το αριστερό άκρο, καθώς ο Χιμένεθ δεν δείχνει πως λογίζει σοβαρά τους Νταντόμο και Καράμπελα.

Παράλληλα στην Ενωση ψάχνουν λύσεις και για τη μεσαία γραμμή. Κατά κάποιες μανατζερικές πηγές, εκτός της ανίχνευσης για μέσο με δημιουργικές ικανότητες, στην ΑΕΚ κοιτούν διακριτικά και για αμυντικό χαφ. Ενδεχομένως γιατί εκτιμούν πως θα αποχωρήσει ο Γκέντσογλου και έτσι θα προκύψει ανάγκη απόκτησης και «κόφτη», ώστε να καλύψει το κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου Βραζιλιάνου Ριτσαρλίσον. Πρόκειται για παίκτη που μένει ελεύθερος από τη Σάο Πάουλο (είχε 26 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν) στα τέλη του χρόνου. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, τόσο στον άξονα όσο και στα αριστερά, είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Βραζιλίας, ενώ έχει και ευρωπαϊκή πείρα προ εξαετίας στην Αυστρία με τη Σάλτσμπουργκ.

sentragoal.gr