ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ξεπέρασε λάθη και κούραση η ΑΕΚ.

Κάτω από άλλες συνθήκες η ΑΕΚ θα είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στον Ιωνικό ΝΦ στο εξ αναβολής ματς για την 9η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των Ανδρών. Ομως, εκτός από τον Ιωνικό, έπρεπε να ξεπεράσει και κάποια άλλα πράγματα, όπως την κούραση και τα λάθη.

Παίζοντας επτά ματς σε ένα μήνα ήταν φανερό στο χθεσινό παιχνίδι πως ήταν κατάκοπη. Παρά τα πολλά λάθη όμως στο παιχνίδι κατάφερε να γυρίσει το ματς μετά το 40’ και να πάρει τη νίκη με 25-24, πιάνοντας στην κορυφή τον Διομήδη και τον Φίλιππο Βέροιας. Αυτή η νίκη ήταν η πέμπτη σερί στο πρωτάθλημα, αλλά και η έκτη στα τελευταία επτά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρά την κούραση που υπάρχει στην ομάδα του Γ. Αρβανίτη.

Τα δεκάλεπτα: 5-5, 10-8, 14-12 (ημ.), 16-14, 20-20, 24-25

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ (Π. Μεσσήνης): Σάσσος, Πίλος, Αργυράκης 2, Γκέρτσος 6, Αντωνόπουλος, Γκλεζάκος, Γκιουλές, Κασαπίδης, Κανδύλας 3, Ζευγουλάς, Παπαδιονυσίου 6, Καραμαγκέλας, Δανίλος 2, Ουρόσεβιτς 5.

ΑΕΚ (Γ. Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 9, Μεγαλοοικονόμου 2, Γεωργιάδης 4, Μάνιτς 5, Βακάλης 1, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 1, Κόντης, Συγγάρης, Ασσαρίδης 1, Τσαούσης, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 2.
Διαιτητές: Τσάκωνας - Μερτινιάν
Δίλεπτα: 8-7
Πέναλτι: 4/6 - 4/4
Αποβολές: 56:00 Δανίλος (3 δίλεπτα) - 51:43 Παπαδόπουλος (3 δίλεπτα).

Πρόκληση κόντρα στη Σπόρτινγκ

Την ομάδα που ήθελαν να αποφύγουν -ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη- έβγαλε η κληρωτίδα ως αντίπαλο της ΑΕΚ για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ. Η κάτοχος του τίτλου στη διοργάνωση Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ενωση στις 19 ή 20 Φεβρουαρίου στην Πορτογαλία και στις 26 ή 27 του ίδιου μήνα στην Ελλάδα. Τα «λιοντάρια» έχουν κατακτήσει 19 πρωταθλήματα, 12 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ Πορτογαλίας.

«Η αίσθηση που έχω είναι ότι καμία ομάδα του Τσάλεντζ Καπ δεν έχει τη δυνατότητα να μπει στο γήπεδο και να μας "λιώσει". Η Σπόρτινγκ δεν είναι φόβητρο. Οι σλοβένικες ομάδες ίσως είναι δυσκολότερες. Είναι μια ομάδα από μια χώρα με μεγάλη πρόοδο στο χάντμπολ και θα είναι μια πολύ ωραία πρόκληση για εμάς. Πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί» σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης.

*Την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης φαίνεται να εξετάζουν στην ΑΕΚ (εφόσον βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι) τον Ιανουάριο, με το όνομα του Γιώργου Παπακυπριανού να βρίσκεται μέσα στα σενάρια που έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα.


sentragoal.gr