ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Παίρνει μαστίγιο ο Αδαμίδης.

Η απογοητευτική εμφάνιση στην Καβάλα και η νέα εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ έφερε στα όριά του τον Σταύρο Αδαμίδη, που είναι αποφασισμένος να τρίξει τα δόντια στους παίκτες. Η πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα της Κυριακής αναμένεται με ενδιαφέρον.

Αν έπιανε κανείς τον Σταύρο Αδαμίδη από τη μύτη μετά το τέλος του αγώνα στην Καβάλα, θα έσκαγε. Η εμφάνιση της ΑΕΚ και η σχεδόν αμαχητί παράδοσή της ήταν επιεικώς απογοητευτική.




Ο πρόεδρος της ΠΑΕ νιώθει πως έχει κάθε λόγο να θυμώνει με αυτά που βλέπει να παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο, διότι εκτιμά πως πλέον οι δικαιολογίες για τους παίκτες εξέλιπαν.

α) Οικονομικά είναι τακτοποιημένοι. Οφειλές προς αυτούς δεν υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί κάτι τέτοιο.

β) Οι προπονήσεις γίνονται στο νέο προπονητικό κέντρο. Ο εφιάλτης των Θρακομακεδόνων ανήκει πια στο παρελθόν και ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στα Σπάτα, αλλά και οι υπόλοιπες σύγχρονες εγκαταστάσεις αφαιρούν κάθε δυνατότητα για επίκληση τέτοιου άλλοθι.

γ) Ακόμα και ο προπονητής άλλαξε. Και όσοι παραπονιούνταν ότι δεν μπορούσαν να συνεργαστούν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαπτόντάς του τα μύρια όσα, πλέον δεν έχουν αυτή τη δικαιολογία. Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, όλοι εκφράστηκαν με πολύ καλά λόγια για τον Χιμένεθ.

Κατόπιν όλων τούτων οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να παίξουν μπάλα και να δείξουν την αξία τους στο γήπεδο. Κάτι για το οποίο είναι πεπεισμένος ο Σταύρος Αδαμίδης και έχει αποφασίσει να το καταστήσει σαφές και σε όσους παίκτες δεν το έχουν καταλάβει.

Γι' αυτό και φέρεται αποφασισμένος να πάει στα Σπάτα στην πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι με την Καβάλα και να τους τα πει ένα χεράκι. Όσοι γνωρίζουν τον Σταύρο Αδαμίδη και έχουν μιλήσει μαζί του μετά το βράδυ της Κυριακής λένε πως είναι αποφασισμένος να μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και να τους προειδοποιήσει πως κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του εξασφαλισμένο. Κοινώς όποιος δεν παίξει μπάλα, θα φύγει...


sport24.gr