ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Δέσμευση για στήριξη με μεταγραφές!

Η μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού δεν «έφτιαξε» μόνο τον κόσμο της «Ένωσης» αλλά και τους δύο μεγαλομετόχους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά. Χθες το απόγευμα λοιπόν, οι δύο «ισχυροί άνδρες» της ΑΕΚ συναντήθηκαν με τον Σταύρο Αδαμίδη, παρουσία και των κ.κ. Καψή και Καπετανάκη.

Σε αυτή τη συνάντηση κορυφής, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, απόρροια και της νίκης στο ντέρμπι, οι δύο μεγαλομέτοχοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στο έργο του προέδρου, ανάβοντας το «πράσινο φως» για να τρέξει το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν με μεταγραφές το έργο του Χιμένεθ, εκφράζοντας φυσικά την πεποίθηση ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να έχει παράλογες απαιτήσεις. Το όνομα του Ροτέν έπεσε στο τραπέζι και όλα δείχνουν ότι είναι η πρώτη απαίτηση του Χιμένεθ, η οποία και θα γίνει δεκτή από τη διοίκηση.


Επίσης, οι Παππάς και Νοτιάς τόνισαν στον Σταύρο Αδαμίδη πως έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι στιγμής και τον συνεχάρησαν για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. 

Επίσης του τόνισαν ότι έκανε την καλύτερη επιλογή προπονητή στο πρόσωπο του Χιμένεθ αλλά και ότι κάνει καλή δουλειά όσον αφορά στην προστασία της ΑΕΚ από το παρασκήνιο, τους διαιτητές και τους μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ora21.gr