ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Το συμβόλαιο του Ντιόπ.

Μπορεί από την ΑΕΚ να διέρρεε το περασμένο καλοκαίρι ότι οι ετήσιες αποδοχές του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ανέρχονται κοντά στις 800.000 ευρώ, ωστόσο φαίνεται πως οι διοικούντες συνυπολόγιζαν τότε (προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού) και τα έξοδα της Εφορίας που επιβαρύνουν την ΠΑΕ.

Ακόμη άλλωστε και με την πριμοδότηση οι απολαβές του Ντιόπ (σημειωτέον, οι πάγιες είναι 400.000) δύσκολα θα προσεγγίσουν το παραπάνω ποσό, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το συμβόλαιο που κατατέθηκε στη Super League. Ενα συμβόλαιο, πάντως, το οποίο δεν συντάχθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού προβλέπει κάμποσα μπόνους, αλλά και έναν ειδικό όρο προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και για τρίτο χρόνο.

Συγκεκριμένα -όπως αναγράφεται στη συμφωνία-, ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος θα πρέπει να συμπληρώσει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League τη σεζόν 2011-12 για να ενεργοποιηθεί αυτόματα το +1. Βλέπετε, στο τέλος εκείνης της περιόδου ο Ντιόπ θα έχει κλείσει τα 34 χρόνια του και οι αριθμοί πλέον θα πρέπει να αποδεικνύουν τις αντοχές του.

Εφόσον, πάντως, ο θηριώδης «κόφτης» πιάσει το όριο, θα εξασφαλίσει και τους ίδιους οικονομικούς όρους των δύο προηγούμενων σεζόν. Δηλαδή πάγιες αποδοχές 400.000 ευρώ (σε τέσσερις δόσεις των 100.000), αλλά και μια σειρά από μπόνους και παροχές.

Προβλέπεται μάλιστα πριμ για κάθε παιχνίδι του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο ή Ευρώπη, με το ύψος του ποσού να καθορίζεται από το χρόνο συμμετοχής του. Μέχρι 10 λεπτά μένει στεγνός, από 11 έως 45 επιβραβεύεται με 1.500 ευρώ, ενώ το ποσό διπλασιάζεται αν αγωνιστεί τουλάχιστον 46 λεπτά. Δεν θα περνάει πάντως από το ταμείο κατευθείαν, αφού τα μπόνους θα εξοφλούνται κάθε σεζόν σε τρεις δόσεις: στις 31 Δεκεμβρίου, στις 30 Μαρτίου και στις 30 Ιουνίου.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντιόπ έχει συμπληρώσει μέχρι τώρα 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δύο εξ αυτών δεν θα επιβραβευτούν, μιας και στο εκτός έδρας ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ έπαιξε 8 λεπτά και στη νίκη επί του Πανσερραϊκού στη Ριζούπολη περιορίστηκε στα 7.

Από κει και πέρα, πάντως, ο Ντιόπ έχει εξασφαλίσει ήδη 35.000 ευρώ για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αν η ομάδα προχωρήσει μέχρι τους «8» της διοργάνωσης θα «καρπωθεί» επιπλέον 25.000. Για κατάκτηση πρωταθλήματος ή συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ προβλέπονται 100.000 και επιπλέον 50.000 αν προκριθεί η ΑΕΚ στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Για την κούπα του Κυπέλλου ο παίκτης θα ανταμειφθεί με επιπλέον 20.000, ενώ υπάρχουν και λοιπές παροχές. Μισθός 900 ευρώ, 2.000 το μήνα για ενοίκιο και αυτοκίνητο και έξι αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι. Αξίζει δε να σημειωθεί πως συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιό του και το ποσό των 15.000 ευρώ για έξοδα μετακόμισης.

Η ΑΕΚ εξάλλου ποντάρει πολλά στον Σενεγαλέζο, ο οποίος προσδίδει άλλο «ανάστημα» στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Γι' αυτό και ο τελευταίος τραυματισμός του πόνεσε πολλούς...


sentragoal.gr