ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η ΑΕΚ κρατούσε τα ινία του αγώνα από την αρχή αν και ήταν μέτρια στην απόδοση της, οι παίκτες ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προηγηθήκαν εύκολα με 3-1, παρόλα αυτά, οι αλλαγές που έγιναν από πλευράς «Ένωσης», αποπροσανατόλισαν λίγο την ομάδα, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν φανερή.


Οι «κιτρινόμαυροι» φόρτσαραν και επανάκτησαν άμεσα τον έλεγχο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πάρουν κεφάλι, να παίξουν πιο άνετα και να πάρουν τη νίκη, με το τελικό 8 - 5.

Για την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Κουτσίλας που πέτυχε 4 γκολ, ενώ εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι παίκτες, με το δικέφαλο αετό στο στήθος.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη, για την «Ένωση» ενώ ακολουθεί μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών, με πρώτο τον αγώνα κόντρα στους Θρακομακεδόνες.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα, που ζέσταναν την ατμόσφαιρα.

Να θυμίσουμε, ότι ο εν λόγω αγώνας είχε και το προσωνύμιο μιας άτυπης ρεβάνς, την οποία η «Ένωση» κατάφερε να πάρει, «ξεπλένοντας» την περσινή ήττα.

Αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην «ΩΡΑ», τονίζοντας: 

«Προχωράμε, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, οι δύο νίκες ήρθαν αλλά εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Στόχος παραμένει η είσοδος στα πλέϊ - οφ. Ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια, να έχουμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας».

Για την ΑΕΚ ξεκίνησαν οι: Παπαδήμας, Κουτσίλας, Στράτης, Μπακάλης, Ντέλος.


ora21.gr