ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Πιο κοντά από ποτέ»

Ο Βασίλης Τόγελος είναι από τους ανθρώπους που τρέχουν νυχθημερόν πολλά θέματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, εκτελώντας τα καθήκοντα του γραμματέα, ενώ «παλεύει» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το aek365.gr επικοινώνησε μαζί του και μπορεί ο Τόγελος σαν χαρακτήρας να κρατά... χαμηλά τη μπάλα, ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορούσε να κρύψει την αισιοδοξία του για τις ως τώρα προεργασίες που έχουν γίνει. Αναλυτικά δήλωσε:

«Πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά. Προσωπικά σαν άνθρωπος δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, μου αρέσει να κρατώ χαμηλούς τόνους. Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι αυτή τη φορά το να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πιο κοντά από ποτέ. Κάνουμε μία συγκροτημένη προσπάθεια. Πηγαίνουμε ενωμένοι στην πολιτεία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Η Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να αποκτήσει ξανά ζωή. Και η ΑΕΚ ξανά το δικό της γήπεδο. Το θέμα είναι να εξασφαλίσουμε την άδεια ανέγερσης του γηπέδου. Και πιστεύω ότι και χρονικά μας βοηθάει να την πάρουμε. Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Πολύς κόσμος ζει στην ανεργία. Η πολιτεία γνωρίζει ότι από τη στιγμή που αναλάβουμε το έργο, θα δοθεί λύση σε μεγάλο βαθμό και στο θέμα της ανεργίας. Γι' αυτό μας ευνοεί και χρονικά αυτή η ιστορία.


aek365.gr

Ο Δήμος πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Δεν θέλω να πω όμως μεγάλα λόγια. Υπάρχει αισιοδοξία, τρέχουμε το θέμα και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».