ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δύσκολα στο ΟΑΚΑ τo ΑΕΚ-Νταντί.

Η εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας στο χθεσινό φιλικό Παναθηναϊκού-Τζένοα ήταν οικτρή και πλέον η ανησυχία είναι μεγάλη για τις αναμετρήσεις της Πέμπτης (ΑΕΚ-Νταντί) και της Παρασκευής (Παναθηναϊκός-Ξάνθη). Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλλης, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και «πέταξε το μπαλάκι» στην εταιρία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του Σταδίου (Green Scape).

«Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Σήμερα έχουμε σύσκεψη με τους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη για το “λαθάκι” τους και εργάζονται πυρετωδώς για να το διορθώσουν. Οι ίδιοι οι τεχνικοί δεν μπορούν να μας πουν με σιγουριά αν θα είναι έτοιμο την Πέμπτη, αλλά θα μάθουμε σύντομα. Πάντως οι ημέρες είναι λίγες και το καλύτερο για τη μελλοντική χρήση του ΟΑΚΑ θα ήταν να γίνει αλλαγή έδρας για λίγο καιρό», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Ο κ. Γρύλλης καταλόγισε τις ευθύνες στην Green Scape: «Η εταιρία αυτή είναι συμφερόντων Παναθηναϊκού. Είναι συνεργάτες τους, χρησιμοποιούνται χρόνια για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και αυτοί πρέπει να φροντίζουν να ποτίζεται σωστά το γήπεδο. Τον Δεκαπενταύγουστο το ΟΑΚΑ πλημμύρισε λόγω μιας μηχανικής βλάβης και αυτή τη στιγμή ποτίζεται με λάστιχα, γιατί χρειάζεται πολύ νερό, παρότι τα μπεκ λειτουργούν. Εμείς δεν είμαστε τεχνικοί για να ασχοληθούμε με αυτά», ενώ έκλεισε αναφέροντας ότι «το μεγάλο πρόβλημα θα είναι στον πρώτο αγώνα μετά τη συναυλία των U2 (3 Σεπτεμβρίου). Δεν θα υπάρχει χρόνος να ριζώσει το χόρτο και το ΟΑΚΑ θα είναι σε κακή κατάσταση».

sportfm.gr