ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Με Ντιόπ στη Σκωτία.

Mε τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στην αποστολή της θα πετάξει τελικά την Τετάρτη για τη Σκωτία η ΑΕΚ, η οποία το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τη Νταντί Γιουνάιτεντ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφς του Europa League.

Ο Σενεγαλέζος άσος θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα της UEFA, με το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τις θέσεις των ξένων να διευθετείται μέσω του... Μίλαν Λούκατς.

Και αυτό γιατί ο τρίτος κατά σειρά γκολκίπερ της ΑΕΚ πίσω από τους Σάχα και Αραμπατζή δέχτηκε (κάτι που δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο) να μείνει προσωρινά ελεύθερος από την Ένωση, προκειμένου ο πρώην άσος της Πόρτσμουθ να δηλωθεί στη λίστα με τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του "Δικεφάλου".

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν προσπαθήσει τις προηγούμενες ημέρες να απελευθερώσουν μία θέση ξένου, παραχωρώντας τον Λούκατς με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι ο ίδιος ο παίκτης συμφώνησε να κάνει αυτή τη "διευκόλυνση" στην ομάδα του, στην οποία θα επιστρέψει του χρόνου.

Όσο για το αν ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ θα αγωνιστεί κόντρα στη Νταντί αυτό εξακολουθεί να παραμένει ερωτηματικό, με τον 32άχρονο αμυντικό μέσο να ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό και να είναι πλέον στο χέρι του Ντούσαν Μπάγεβιτς αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά, οι 20 παίκες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της Πέμπτης (19/8) με τη Νταντί είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Νταντόμο, Αργυρίου, Λαγός, Γιάχιτς, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Καφές, Σκόκο, Έντερ, Τζιμπούρ, Ντιόπ, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπερνς, Λυμπερόπουλος.


sport24.gr