ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τα παιδιά την πληρώνουν για το χορτάρι!

Το ακούσαμε κι αυτό... Δεν φτάνει που το κορυφαίο γήπεδο της Ελλάδας κι ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα της Ευρώπης μοιάζει με χωράφι, οι ιθύνοντες των ομάδων που το χρησιμοποιούν ως έδρα (σ.σ: ΠΑΟ, ΑΕΚ), η διοίκηση του γηπέδου και η εταιρία που έχει τοποθετήσει τον χλοοτάπητα, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν... πειραματόζωα για να διαπιστώσουν αν αντέχει το χορτάρι!


Οπως έγινε γνωστό μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρόντων των Αδαμίδη, Ζαβραδινού από πλευράς ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, αντίστοιχα αποφασίστηκε να μεταβούν παιδιά από τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ για να δοκιμάσουν το χορτάρι κι αν μπορεί να τελεστεί αγώνας!
Κι όλα αυτά τη στιγμή που διαπιστώθηκε στο φιλικό του ΠΑΟ με την Τζένοα ότι αυτός ο αγωνιστικός χώρος μόνο κινδύνους μπορεί να ελλοχεύει και κανείς δεν συνυπολογίζει την διαφορά στα «σκαριά» των πιτσιρικάδων και των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών...

Οσον αφορά στο ποιος φταίει; Η εταιρία που τοποθέτησε τον χλοοτάπητα ανέλαβε την ευθύνη κι αναμένεται να το πράξει κι επίσημα με ανακοίνωση που θα εκδώσει αργότερα μέσα στην ημέρα, ενώ τονίζει ότι φταίει το σύστημα ποτίσματος του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.

Υπάρχει αισιοδοξία από την εταιρία, που μεταφράζεται σ' ένα ποσοστό της τάξης του 80% ότι το ματς της ΑΕΚ με την Νταντί που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, θα διεξαχθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ...

sentragoal.gr