ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Έντονη ανησυχία με Δέλλα.

Σε μία θέση «πονάει» η ΑΕΚ αυτή την εποχή και εκεί προέκυψε πρόβλημα. Ο Τραϊανός Δέλλας αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς υπέστη κάκωση στον δεξί προσαγωγό και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.

Ωστόσο, τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το ιατρικό επιτελείο, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Αν και δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, οι πιθανότητες που έχει ο «Κολοσσός» να συμμετάσχει στον επαναληπτικό της Πέμπτης, απέναντι στη Νταντί, είναι πολύ λίγες.

Μάλιστα, το πρόβλημα δεν αποκλείεται να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς δεν αποκλείεται να μην δώσει το «παρών» ούτε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ιατρικό επιτελείο από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να έχει έτοιμο τον κεντρικό αμυντικό, ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει για το ματς της Πέμπτης και ο χρόνος πιέζει ασφυχτικά. Σε περίπτωση λοιπόν που εκ των αρχηγών της ΑΕΚ δεν μπορέσει να δώσει το «παρών» στη ρεβάνς με τους σκωτσέζους, ο Γιάχιτς αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα παίξει δίπλα στον Μανωλά.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή, φανερώνει το λάθος που έγινε με την απομάκρυνση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, την στιγμή που δεν υπήρχε έτοιμος αντικαταστάτης του. Και δυστυχώς για την Ένωσης, φροντίζει να το... πληρώσει άμεσα.

aek365.gr