ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ψάχνει (πάλι) γήπεδο η ΑΕΚ.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ και η ΑΕΚ μπορεί να... σώθηκε στο παραπέντε για το ματς με τη Νταντί Γιουν. τα βάσανά της όμως δεν τελειώνουν ακόμη.

Το ΟΑΚΑ που θα φιλοξενήσει την Παρασκευή τη συναυλία των U2 θεωρείται μάλλον απίθανο να είναι έτοιμο να παραδοθεί στην ΑΕΚ στις 12 Σεπτέμβρη όταν και είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική. Εύλογα λοιπόν η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσει γηπεδική λύση.

Η ΑΕΚ φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό και να ζήτησε το γήπεδο της Λεωφόρου για το παιχνίδι με τις Σέρρες. Απάντηση ακόμη δεν έχει πάρει, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην εβδομάδα. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα με τη Λεωφόρο (στην ΑΕΚ πάντως είναι αισιόδοξοι) τότε εξετάζεται και η περίπτωση της Ριζούπολης εάν και εφόσον βέβαια και εκεί ολοκληρωθούν τα έργα που γίνονται.


Φυσικά υπάρχει ακόμη ο κίνδυνος ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ να μην είναι έτοιμος ούτε στις 16 Σεπτέμβρη, ημέρα όπου η ΑΕΚ υποδέχεται (22.05) τη Χάιντουκ Σπλιτ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.


aek365.gr