ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

«Ενωμένοι θα πετύχουμε»

Το όπλο της εφετινής ΑΕΚ είναι η ενότητα όπως τόνισε στην «Εξέδρα» ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο Μεσσήνιος άσος που με τον ερχομό του στην Ενωση επήλθε ισορροπία στα αποδυτήρια της ομάδας, επανέλαβε για άλλη μία φορά πως πιστεύει πολύ στην ποιότητα που έχει στο ρόστερ της η ΑΕΚ και προειδοποιεί τους αντιπάλους της ότι θα πρέπει να… ιδρώσουν πολύ για να τη κερδίσουν.

Αναλυτικά η συνέντευξη:


Πως ήταν η εμπειρία του ταξιδιού στην Αυστραλία;


«Ήταν ένα ταξίδι που είχε πολλαπλά οφέλη για την ομάδα μας. Δώσαμε τρία δυνατά φιλικά και μπορέσαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Αυτό ήταν το αγωνιστικό μας όφελος. Το γεγονός ότι είχαμε την δυνατότητα να δώσουμε τρία πολύ καλά τέστ. Το άλλο μεγάλο κέρδος είναι ότι βρεθήκαμε κοντά στους Έλληνες της Αυστραλίας. Δώσαμε την ευκαιρία στους ομογενείς να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και ταυτόχρονα είχαμε και εμείς την ευκαιρία να τους δούμε. Ζήσαμε στιγμές πολύ συγκινητικές. Ήταν ένα καλό ταξίδι από κάθε άποψη».

-Επειδή μίλησες για αγωνιστικά οφέλη, όλοι ήξεραν ποιος είσαι και τι μπορείς να προσφέρεις. Όμως, ήταν μεγάλη έκπληξη πόσο πολύ άλλαξε το παιχνίδι της ΑΕΚ με σένα στην ενδεκάδα της. Εσύ το περίμενες;

«Δεν νομίζω ότι εγώ άλλαξα την εικόνα της ΑΕΚ. Ίσως αυτό έγινε σε κάποιο παιχνίδι, με κάποιες ενέργειες, με ένα γκολ. Όμως δεν υπάρχει κανείς ποδοσφαιριστής στον κόσμο που να μπορεί να αλλάξει μόνος του την εικόνα μίας ομάδας και αυτό να έχει διάρκεια, να γίνεται σε μία μεγάλη σειρά παιχνιδιών. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα και πιστεύω, συνολικά όλη η ομάδα παίζει καλύτερο φέτος σε σχέση με πέρσι. Η ΑΕΚ είναι ομάδα. Ένα σύνολο που συνδυάζει τα νιάτα και τον ενθουσιασμό με την εμπειρία. Η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα και πιστεύω ότι κάθε αντίπαλος μας τη νέα σεζόν θα πρέπει να ιδρώσει πάρα πολύ για να μας νικήσει. Λέω ξανά ότι δεν κατάφερα κάτι μόνος μου, όλοι μαζί δίνουμε το καλύτερο».

-Είπες «όλοι μαζί». Όλοι στην ΑΕΚ από την αρχή της προετοιμασίας τονίζουν το κλίμα ενότητας που υπάρχει στην ομάδα. Πόσο σημαντικό είναι αυτό το στοιχείο για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της;


«Αυτό που δείχνουμε είναι ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και προσηλωμένοι στον ίδιο στόχο. Όλοι μας θέλουμε το καλό της ομάδας, όλοι θέλουμε την ενότητα και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε για να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σίγουρα θα πρέπει να δούμε την ομάδα και σε δύσκολες στιγμές, που είναι σίγουρο ότι θα έρθουν. Εκεί θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Θα πρέπει να μην απογοητευτούμε και να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι, για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε γρήγορα οποιαδήποτε δυσκολία. Εκεί πρέπει να είμαστε ακόμα πιο ενωμένοι. Το θετικό είναι ότι όλοι παραμένουμε προσγειωμένοι. Κανείς δεν μιλάει με τρελό ενθουσιασμό. Δείξαμε όλοι πολύ καλά στοιχεία και ξέρουμε ότι έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

exedrasports.gr