ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Προς Περιστέρι.

Η λύση της Λεωφόρου για το ματς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ εγκαταλείπεται από την ΑΕΚ καθώς την επόμενη ημέρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Φαβορί το γήπεδο του Ατρομήτου, με την προϋπόθεση να περάσει από τα τεστ από τα αρμόδια όργανα της UEFA.

Το αίτημα της Ένωσης για χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου ώστε να υποδεχτεί τους Σκωτσέζους για τα πλέι οφς του Europa League φαίνεται πως έπεσε πάνω στην άρνηση των "πρασίνων", καθώς φοβούνται την κατάσταση που θα βρεθεί ο χλοοτάπητας σε λιγότερο από 24 ώρες για το δικό τους ματς, και έτσι οι "κιτρινόμαυροι" άρχισαν αγώνα δρόμου για την ανέρευση ποδοσφαιρικής στέγης.



Τα γήπεδα που "έπεσαν στο τραπέζι", τα οποία είναι στο λεκανοπέδιο και πληρούν τις προδιαγραφές είναι μεν αρκετά, όμως δεν είνα όλα φιλόξενα...

Η λύση της Νέας Σμύρνης δεν προχωρά καθώς δεν υπάρχουν και οι καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον Πανιώνιο από την προηγούμενη "συγκατοίκιση" των δύο ομάδων εκεί πριν μερικά χρόνια, στη Ριζούπολη ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ το "Καραϊσκάκης" απορρίφθηκε καθώς θα γινόταν εκεί ματς χωρίς φιλάθλους για λόγους ασφαλείας.

Με αυτά και με αυτά, τα "κουκιά είναι μετρημένα" για την ΑΕΚ, με το μοναδικό γήπεδο που να φαντάζει ως ορατή και ρεαλιστική επιλογή να είναι αυτό του Περιστερίου. Εκεί τα παραπάνω "προβλήματα" δεν υφίστανται, όμως εδώ υπάρχει ένα άλλο θέμα που είναι η μικρή χωρητικότητά του.

Συγκεκριμένα, το γήπεδο του Περιστερίου που φιλοξενεί τους αγώνες του Ατρομήτου δεν μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 8.000 άτομα, την ώρα όμως που οι κάτοχοι διαρκείας της ΑΕΚ είναι 12.000, ενώ έχουν προπωληθεί περίπου 3000 ακόμα απλά εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης.

Βασικό θέμα συζήτησης στους ανθρώπους της Ένωσης είναι πλέον το πώς θα καταφέρουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, με δεδομένο πως κάποιοι θα πρέπει να μείνουν αναγκαστικά εκτός γηπέδου αν και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως την Τρίτη θα γίνει αυτοψία από τα αρμόδια όργανα της UEFA στο γήπεδο του Ατρομήτου για να δώσουν ή όχι το "πράσινο φως" για την τέλεση του αγώνα.

sport24.gr