ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Το δίλημμα της ΑΕΚ για τη χορηγία.

Δύο ή τρία χρόνια συμβόλαιο με εγγυημένα 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, που μπορεί να φτάσουν και το 1,5 εκατ. ευρώ ή ένα χρόνο συνεργασίας και αναμονή για μία ανοιχτή στοιχηματική αγορά που μπορούν να φέρουν πολύ μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη;

Αυτός είναι ο προβληματισμός στη διοίκηση της ΑΕΚ, που με τη μεσολάβηση επιχειρηματία «κιτρινόμαυρων» αισθημάτων έκλεισε μία πολύ καλή συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τα δικά της δεδομένα αυτή την εποχή αλλά και συνολικά της χώρας, όπου τα πάντα περικόπτονται.

Ο Αδαμίδης ήταν πριν από λίγες εβδομάδες έτοιμος να υπογράψει με εταιρεία που έδινε κοντά στις 700.000 ευρώ για ετήσια συνεργασία, όμως εμφανίστηκε η προοπτική του ΟΠΑΠ και η Ενωση κατάφερε έτσι να πετύχει μία πολύ καλύτερη συμφωνία. Το θέμα είναι τώρα αν θα πάει σε δύο ή τρία χρόνια συμβόλαιο, καθώς ο ΟΠΑΠ φέρεται να ζητάει και να επιμένει σε τριετή συνεργασία ώστε να εξασφαλίσει την Ενωση ως συνεργάτη του για να μην μπει σφήνα στοιχηματική εταιρεία, μόλις ανοίξει η αγορά ή άλλος πάροχος στον τζόγο (φρουτάκια ή Ξυστό για παράδειγμα) ή θα ρισκάρει και θα περιμένει.

Στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί, αν όλα πάνε καλά αύριο στο ΔΣ του ΟΠΑΠ, να ανακοινωθεί άμεσα η συνεργασία και να ξεκινήσει κιόλας από το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα στο γήπεδο της Πάτρας, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό και μάλλον θα συμβεί στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αναλάβουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις, όπως την περίφημη ρήτρα βίας, όπου και θα υπάρχουν σημαντικές κυρώσεις σε πράξεις βίας.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου είναι πιθανό η Ενωση να αποκτήσει ακόμα ένα χορηγό, που θα μπει στα μανίκια ή στα σορτσάκια.

sentragoal.gr