ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Και τώρα ο στόπερ.

Τα χρήματα που αξιώνει η Μπολόνια για την πώληση του Βαγγέλη Μόρα αναμένεται να μάθουν εντός της ημέρας στην ΑΕΚ. Μία ημέρα μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, στην «Ένωση» στρέφουν στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού το ενδιαφέρον τους. Χθες βρέθηκε στο Μιλάνο ο εκπρόσωπος της ιταλικής ομάδας που επρόκειτο να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του διεθνούς στόπερ.

Όπως γράφει η «SportDay», οι Ιταλοί θα κοστολογήσουν τον 29χρονο παίκτη και δεν αποκλείεται να του κάνουν και μια πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Μόρας παρουσιάζεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του, μόνο αν του γίνει μια εξαιρετική πρόταση κι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Παρόλα αυτά, η υπόθεσή του παραμένει δύσκολή. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει στην Μπολόνια περισσότερα από 200.000-300.000 ευρώ, αφού αν συμπεριληφθούν και τα λεφτά που θα πάρει ο παίκτης (τουλάχιστον 400.000 ευρώ), η απόκτησή του κρίνεται μη συμφέρουσα.

Αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του Μόρα, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν με τον Μάρτιν Γίρανεκ και στη συνέχεια με τον Ολλανδό Γιάλιενς και τον Κροάτη Ντρπιτς. Όσον αφορά την υπόθεση του Κρίστιαν Νασούτι, ο μάνατζέρ του - Γκουστάβο Οναϊντία - δήλωσε «SportDay»: «Εκπρόσωποι της τουρκικής ομάδας ταξίδεψαν στο Μπουένος Αϊρες και τα βρήκαν τελικά με τη Ρίβερ Πλέιτ. Εκτιμώ ότι ο Νασούτι θα μείνει στην Τουρκία».

  Μετά το τέλος του αγώνα ο Σταύρος Αδαμίδης πήγε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά δεν είπε τίποτα για πριμ. Σύμφωνα, πάντως, με τον εσωτερικό κανονισμό, ο οποίος δεν έχει υπογραφεί ακόμα από τους παίκτες, προβλέπεται το ποσό των 500.000 ευρώ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

  Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε χθες στον ΟΠΑΠ και, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκρίθηκε η χορηγία της ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Η συμφωνία είναι διετής και θα αποφέρει στους «κιτρινόμαυρους» 3 εκατ. ευρώ συνολικά, με την «Ενωση» να διαφημίζει στη φανέλα της τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

sport-fm.gr