ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Η "σημαία" της ΑΕΚ θα κυματίζει για δύο χρόνια...

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάκη Νικολαϊδη, ο οποίος θα παραμείνει για τα προσεχή δύο χρόνια στην ομάδα μας.

Ο Μάκης Νικολαϊδης απέδειξε περίτρανα την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα, γι’ αυτό και αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση που του κατέθεσαν οι ιθύνοντες τον σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης συνομιλίας που είχε σήμερα με τους «κιτρινόμαυρους» συμφώνησε να παρατείνει το συμβόλαιο συνεργασίας κατά δύο χρόνια. Η διαδικασία, όπως προαναφέραμε, διήρκησε μόλις λίγα λεπτά, αφού η επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν δεδομένη.
 
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ οφείλει να ευχαριστήσει τον αρχηγό της ομάδας για την εμπιστοσύνη που της επέδειξε.

«Όπως έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη, η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ επιδιώκει συμφωνία με όσους παίκτες αποδεδειγμένα ενδιαφέρονται για το συμφέρον της ομάδας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό τους» τόνισε ο πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής και κατέληξε: «Εμείς τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας τα τελευταία δύο χρόνια, περιβάλλοντας με αγάπη και εμπιστοσύνη αλλά και καταβάλλοντας τα οφειλόμενα στους παίκτες μας, οι οποίοι θεωρώ ότι θα το εκτιμήσουν».

aekbc.gr