ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

«Ολα είναι πιθανά...»

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε ζωντανά στον Sentra 103,3 για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Ελληνας διεθνής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Φουλ Επίθεση» με τον Βασίλη Βέργη (13:00-15:00) και αναφέρθηκε στο θέμα της πιθανής αποχώρησής του από την Μπολόνια και τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ παραδέχτηκε ότι έφυγε πληγωμένος από την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα:
 
Για το θέμα της ΑΕΚ και τις διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια:

«Θα μιλήσουμε σήμερα με την Μπολόνια για να μάθουμε τις προθέσεις τους, ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι. Όντως υπάρχει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι κάτι που με χαροποιεί, άλλωστε έχω περάσει 4 καλά χρόνια στην ΑΕΚ, όμως το θέμα δεν είναι εκεί.

Στόχος μου είναι να μείνω στο εξωτερικό, αν καταφέρω να συνεχίσω στην Μπολόνια έχει καλώς αν όμως δεν θέλουν να ανανεώσουμε την συνεργασία δεν έχω πρόβλημα να φύγω, αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν να γράφουν οτι έχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ, δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν είναι τόσο εύκολο».

Για τον Μπάγεβιτς:

Τον σέβομαι πάρα πολύ, άλλωστε είναι ο άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε και με πήρε στην ΑΕΚ και αυτό λέει πολλά.

Αν νιώθει δικαίωση που η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει εκ νέου:

Με πείραξε πριν τρία χρόνια η συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά τώρα μιλάμε για διαφορετική ομάδα, είναι άλλα άτομα στην διοίκηση και στην ουσία μιλάω με μια διαφορετική ομάδα. Δικαίωση θα ήταν να με ζητήσουν πίσω τα άτομα που υπήρχαν στην ομάδα πριν τρία χρόνια.

Για την κλήση του στην Εθνική μόλις πήγε στο εξωτερικό:

Ήταν στόχος μου να βρεθώ στην Εθνική ομάδα όταν αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου εκτός Ελλάδας. Ήταν ρίσκο για μένα αυτή η απόφαση, όμως το ιταλικό πρωτάθλημα είναι καλό σχολείο, ειδικά για έναν αμυντικό, για τους επιθετικούς είναι ακόμη δυσκολότερο.

Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο:

Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, άλλωστε μέχρι τώρα έχει καταφέρει κάτι που νομίζω οτι λίγοι θα επιτύχουν στο μέλλον.

Που θα αγωνίζεται του χρόνου:

Δεν ξέρω πραγματικά που θα αγωνίζομαι του χρόνου, αν γνώριζα τις προθέσεις της Μπολόνια θα απαντούσα, αλλά αυτή την στιγμή όλα θα εξαρτηθούν απο τις επιλογές που θα μου δώσει η Μπολόνια.

sentragoal.gr