ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Αύριο το ραντεβού Μπάγεβιτς - Αδαμίδη.

Για την Πέμπτη (5/8) μετατέθηκε τελικά η συνάντηση ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Σταύρο Αδαμίδη, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά δεδομένα στην ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Βιασύνη ιδιαίτερη δεν υπάρχει στην ΑΕΚ και με δεδομένο ότι απουσιάζει από την Αθήνα ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος και επιστρέφει αργά την Τετάρτη, κρίθηκε προτιμότερο να γίνει το ραντεβού μια ημέρα μετά. Στη συνάντηση αυτή οι «κιτρινόμαυροι» θα σταθμίσουν τα νέα δεδομένα στα μεταγραφικά της Ενωσης, επί πιο συγκεκριμένης βάσης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, έπειτα από έξι φιλικά έχει λάβει τις αποφάσεις του για το ρόστερ και για τα σημεία που χρήζουν ενίσχυσης στην ομάδα. Μένει λοιπόν να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου θα του παρουσιάσει τις οικονομικές δυνατότητες, προκειμένου να βρεθεί η γραμμή που θα πλεύσει η ΑΕΚ.

Ο Αδαμίδης θα ενημερώσει και για τις εξελίξεις στα ζητήματα Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο, με τους εκπροσώπους των οποίων αναμένονται επαφές τις επόμενες ημέρες, ώστε να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους με την ΑΕΚ.

Κλερκ και Μεντί

Οσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, φαίνεται πως θα τεθεί θέμα απόκτησης δεξιού μπακ. Κατά πληροφορίες μάλιστα, η Ενωση σκέφτεται... γαλλικά στη συγκεκριμένη θέση, καθώς φέρεται πως εξετάζει τις περιπτώσεις δύο μπακ από τη χώρα των «τρικολόρ». Πρόκειται για τον Φρανσουά Κλερκ, που έμεινε ελεύθερος έπειτα από χρόνια παρουσίας στη Λιόν, και τον Μπερνάρ Μεντί, ο οπόιος έμεινε επίσης ελεύθερος από τη Χαλ.

Ο 27χρονος Κλερκ έμεινε ελεύθερος έπειτα από έξι σεζόν στη Λιόν. Είναι 13 φορές διεθνής, αλλά πέρυσι έκανε μόνο επτά συμμετοχές. Για την απόκτησή του φέρεται πως ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε συμφωνία και προτάθηκε στην ΑΕΚ. Οσον αφορά τον 29χρονο Μεντί, έφυγε από τη Χαλ έπειτα από δύο σεζόν. «Συζητάμε με διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η ΑΕΚ. Αλλά αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω» είπε ο ατζέντης του, Λορέν Ντεσό.

Υπογράφουν Μαχότο, Αγκιριμπά

Σήμερα το απόγευμα (στις 6.30) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι» μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχωρήθηκε μετά το ταξίδι στην Αυστραλία. Ο Μπάγεβιτς θέλει να εκμεταλλευθεί αυτές τις μέρες -πριν τις αποχωρήσεις των διεθνών την επόμενη εβδομάδα- ώστε να δουλέψει κι άλλο στο μοντάρισμα και την τακτική της ομάδας του. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, θα τσεκάρει και την αγωνιστική ποιότητα των Αγκιριμπά και Μαχότο, των δύο νεαρών Γάλλων που δοκιμάζονται εδώ και μέρες με τη δεύτερη ομάδα.

Απόφαση της διοίκησης είναι να προχωρήσει σε υπογραφή συμβολαίου με τους δύο παίκτες και στη συνέχεια να παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες, ώστε να παρακολουθείται η εξέλιξή τους. Ηδη για τον Αγκιριμπά έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Δόξα Δράμας, που κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίσει την παρουσία του 21χρονου μεσοαμυντικού στην ομάδα της.

sentragoal.gr