ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Στην αναμονή…

Περιμένει το «ναι» του (δύσκολου) Δήμου Ντικούδη η διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία ένα τριήμερο μεταγραφών. Διότι ουσιαστικά «νέες» μεταγραφές ήταν οι Μάκης Νικολαίδης, Περικλής Δορκοφίκης, Ακης Καλλινικίδης (σ.σ. με την σειρά, που συμφώνησαν η καταγραφή των ονομάτων) από τη στιγμή, που τέθηκε θέμα επαναδιαπραγμάτευσης των συμβολαίων, εύλογη απόφαση εξαιτίας της παρούσης εθνικής οικονομικής κρίσης. Δεδομένο είναι τούτο: Η διοίκηση της ΚΑΕ ήδη έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα.
 
Ο Ντικούδης φέρεται να είχε κι αυτός «διά ζώσης» επαφή την κρίσιμη περασμένη Παρασκευή με τους διοικούντες την ΚΑΕ και πιθανότατα, είναι πλέον θέμα του παίκτη, αν θα αποδεχθεί την πρόταση επιστροφής του.
 
Οι διοικούντες την ΚΑΕ θα είναι σε θέση εντός ολίγων ημερών να ανακοινώσουν και την ακριβή σύνθεση του νέου συμβουλίου, που θα «τρέξει» την ΑΕΚ και η οποία δεν θα αφορά σε «ανασχηματισμό», αλλά σε ριζική ανανέωση προσώπων. Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι σημαντικές αλλαγές στην στελέχωση της εταιρίας, αλλά και η ανανέωση συνεργασιών με άτομα, το έργο των οποίων κρίθηκε επιτυχές. Θα υπάρξουν εκπλήξεις; Μάλλον όχι. Μία-δύο έξοδοι, πάντως, ίσως να προκαλέσουν θόρυβο.

aek365.gr