ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«Ασος» ο τρίτος Αμερικανός.

Ο ένας Αμερικανός υπήρχε (Μακ). Ο άλλος «ψήνεται» να κλείσει (Ντε Χουάν Κόλινς) και μάλιστα το θέμα του είναι σε καλό δρόμο. Η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να κλείσει μόνο έναν ακόμα παίκτη από τις ΗΠΑ και όλα δείχνουν ότι ο «εκλεκτός» θα παίζει στη θέση «1».

Αν προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε ο ψηλός που ψάχνει η ομάδα θα είναι από την ελληνική (όλα δείχνουν ότι θα είναι από εκεί) ή την κοινοτική αγορά, καθώς οι θέσεις των Αμερικανών θα έχουν κλείσει.

Οσο για τον Αμερικανό πλέι μέικερ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντοπίσει κάποιες καλές περιπτώσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο όλο θέμα.

Από κει και πέρα, οι Ενωσίτες περιμένουν την απάντηση του Δήμου Ντικούδη (φωτό), ενώ αναμένουν στο ακουστικό τους και για τους Νίκο Αργυρόπουλο και Σάκη Καρύδα (θα αποκτηθεί ένας εκ των δύο).

Στο μεταξύ, η διοίκηση ετοιμάζει τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να τα καταθέσει (η προθεσμία είναι μέχρι την Τετάρτη, αλλά πιθανότατα θα δοθεί παράταση) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να πάρει η ομάδα το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.
 
sentragoal.gr